|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:17 am
Sei chan Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd uh.. jesteś pewna ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:19 am
Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... możecie zdemolować mój pokój to przeprowadzę się do lethiel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:19 am
Lethiel Sei chan Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd uh.. jesteś pewna ?? sweatdrop No to chodźmy zdemolować pokój Sayo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:20 am
Sayokun Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... możecie zdemolować mój pokój to przeprowadzę się do lethiel xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:24 am
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd uh.. jesteś pewna ?? sweatdrop No to chodźmy zdemolować pokój Sayo blaugh najpierw przeniose tylko najważniejsze żeczy do lethiel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:25 am
*Wybiega z meliny i kieruje się do pokoju Sayo*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:26 am
Sayokun Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd uh.. jesteś pewna ?? sweatdrop No to chodźmy zdemolować pokój Sayo blaugh najpierw przeniose tylko najważniejsze żeczy do lethiel xd uh.. nie spodoba ci sie.. sweatdrop tam jest różowo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:27 am
Nyu, Ozziemu spodobał się mój pokój, a jest on brzoskwiniowy z dużą ilością poduszek i koców, no i spora kolekcją mang i anime.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:28 am
Lethiel Sayokun Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Sayokun Sei chan *Spogląda na schody*Nyu^ ^ a może pozwiedzamy pokoje chłopaków??? nie prubuj pułapki wciągną cię w inny wymiar lub zobaczysz nagą prawdę o ozzim eek .. Sei.. ja nie chce tam wchodzic.... Tam musi być coś fajengo skoro on nas tak zniechęca xd uh.. jesteś pewna ?? sweatdrop No to chodźmy zdemolować pokój Sayo blaugh najpierw przeniose tylko najważniejsze żeczy do lethiel xd uh.. nie spodoba ci sie.. sweatdrop tam jest różowo xd nie przeszkadza mi to xd będe zakładał zielone okulary
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:28 am
Sayokun nie przeszkadza mi to xd będe zakładał zielone okulary xd ech.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:29 am
robie ubdate planu więc dopisze 03. latchiel i sayokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 7:31 am
Sayokun robie ubdate planu więc dopisze 03. latchiel i sayokun xd I grote dla Yami"ego narysój, to mój czarny smok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:11 am
mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:14 am
Omega Sun mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare Nyu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 23, 2004 10:15 am
Omega Sun mam nadzieje, że już się Wam znudziło demolowanie naszego domu stare Im się niegdy zabawał 5 latków w niszczenie nie znudzi ! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|