|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:36 am
YumiTao revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl a ty masz meza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:43 am
Ozzwald YumiTao revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl a ty masz meza kapitanie ozz! witam! prosze mi wybaczyc ze sie wczoraj tak nagle ulotnilem ale powstala sila wyzsza ktora mnie do tego zmusila.... napijesz sie kapitanie? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:50 am
revcat Ozzwald YumiTao revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl a ty masz meza kapitanie ozz! witam! prosze mi wybaczyc ze sie wczoraj tak nagle ulotnilem ale powstala sila wyzsza ktora mnie do tego zmusila.... napijesz sie kapitanie? mrgreen jednego dla kurazu moge wypic.... tym ze sie urwales rozumiem.. sam czesto sie urywam... i tez zaraz to zrobie... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:53 am
Ozzwald jednego dla kurazu moge wypic.... tym ze sie urwales rozumiem.. sam czesto sie urywam... i tez zaraz to zrobie... biggrin *polewa do szklaneczek* no to zdrowie ! wymyslilem pewna rzecz w zwiazku z "elita" monza przeciez miec tam kogs od nas zeby to niby prowadzil dzialania dywersyjne....co Ty na to ? mwhahahahahaha xd porucznik opcy juz tam jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:40 am
revcat spokojnie Bali moja droga ja tylko sobie zartuje.... 3nodding *polewa* napijmy sie lepiej....bo znowu zobaczylem to zdjecie....musze sie napic...*wychyla szklaneczke do dna i polewa ponownie* zdrowie! mrgreen xd pirate
Wg mnie ten pomysl z nowa gildia jest nonsensowny.. jaka tam elita skoro przyjeli Addika?? rofl lol
A tak pozatym moznaby zamiast tego na Polskiej porzadki zrobic cool
srka za czas odpowiedzi.. ale nie bylo mnie troche mrgreen
*chleje bimber*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:44 am
co to za bzdura z nowa gildia? "elita"? jak dla mnie to takie pomysly smierdza od samego poczatku.
Kot - odwoluje, prosze mnie nigdzie nie zapisywac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:46 am
racqel co to za bzdura z nowa gildia? "elita"? jak dla mnie to takie pomysly smierdza od samego poczatku. Kot - odwoluje, prosze mnie nigdzie nie zapisywac... oo Racquel whee
co tam u Ciebie? slyuszalam ze teraz nie masz netu na miejscu confused Wedlug mnie tez to jest bzdura.. bo chyba zrobili to by jakos pozbyc sie Kitty rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:47 am
Ozzwald YumiTao revcat mam isc z Toba ? wink swoja droga to chyba tylko Tobie brakowalo kota.... *przytula po czym polewa kolejna kolejke* mrgreen wracaj szybko 3nodding szpadaj przeciez ty żone masz xd (no chyba ze nas w balona robisz)...mrauu to małe Yumcie lubia najabrdziej *popija bimberek*...ide jeszcze włosy wysuszyc ...*odwzajemnia przytula i pedzi do łazienki* rofl a ty masz meza jakiego meza ? czamu ja o niczym nie wiem ... mrgreen heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:50 am
YumiTao jakiego meza ? czamu ja o niczym nie wiem ... mrgreen heart Yumi jak Ty tak mozesz xd heart
i za to wlasnie Cie kochamy (? oO) rofl pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:57 am
Baliaur revcat spokojnie Bali moja droga ja tylko sobie zartuje.... 3nodding *polewa* napijmy sie lepiej....bo znowu zobaczylem to zdjecie....musze sie napic...*wychyla szklaneczke do dna i polewa ponownie* zdrowie! mrgreen xd pirate
Wg mnie ten pomysl z nowa gildia jest nonsensowny.. jaka tam elita skoro przyjeli Addika?? rofl lol
A tak pozatym moznaby zamiast tego na Polskiej porzadki zrobic cool
srka za czas odpowiedzi.. ale nie bylo mnie troche mrgreen
*chleje bimber* dochodze do tego samego wniosku....lepiej zrobic pozadek a tymczasem znowu przyjeli jakis nowych......*polewa* nie szkodzi mnie tez chwilke nie bylo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:59 am
YumiTao jakiego meza ? czamu ja o niczym nie wiem ... mrgreen heart mwhahahahahaha.......to sama go nie znasz? mrgreen niezle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:59 am
Baliaur racqel co to za bzdura z nowa gildia? "elita"? jak dla mnie to takie pomysly smierdza od samego poczatku. Kot - odwoluje, prosze mnie nigdzie nie zapisywac... oo Racquel whee
co tam u Ciebie? slyuszalam ze teraz nie masz netu na miejscu confused Wedlug mnie tez to jest bzdura.. bo chyba zrobili to by jakos pozbyc sie Kitty rofl no wlasnie nie mam i dlatego robie teraz "inne rzeczy", pracuje, plywam, chodze pomiescie, padam z goraca. Jak to "Jakos pozbyc sie Kitty"? a taki guzik "ban user" to od czego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:03 am
racqel Baliaur racqel co to za bzdura z nowa gildia? "elita"? jak dla mnie to takie pomysly smierdza od samego poczatku. Kot - odwoluje, prosze mnie nigdzie nie zapisywac... oo Racquel whee
co tam u Ciebie? slyuszalam ze teraz nie masz netu na miejscu confused Wedlug mnie tez to jest bzdura.. bo chyba zrobili to by jakos pozbyc sie Kitty rofl no wlasnie nie mam i dlatego robie teraz "inne rzeczy", pracuje, plywam, chodze pomiescie, padam z goraca. Jak to "Jakos pozbyc sie Kitty"? a taki guzik "ban user" to od czego? Tylko ze oni musza miec powod lol
ale o Kukusie zapomnieli.... gdyby zbanowal Kitty chyba nikt by do niego prenesji nie mial ninja
Ja jeszcze do Jutra moge sie objac w domciu.. bo na dworze.. za goraco... a potem sie zaczne mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 4:09 am
a pierdolic to.......wyluzuj posladki rac....nigdzie cie nie zapisuje i sam sie wypisuje...trzeba byc wierny R.P.
a tak w ogole to witaj brat! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|