|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 1:50 pm
Sayokun kingus Sayokun hej wruciłem kingus możesz zbudować sobie domek na drzewie dzieki biggrin tylko nie wiem czy sama dam sobie rade sweatdrop pomogę ci chodź 'wychodzi na zewnątrz i zaczyna budować' aaa dziekuje blaugh blaugh heart powiedz co mam robic, moze podawac narzedzia blaugh (za moment wracam tylko sie wykapie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 1:53 pm
a ja jzu musze niestety leciec (ale sie tu nasiedzialem xd )
Narka i do nastepnego zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 1:55 pm
Falcone a ja jzu musze niestety leciec (ale sie tu nasiedzialem xd ) Narka i do nastepnego zobaczenia narazie eh znowu sam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:02 pm
Sayokun Falcone a ja jzu musze niestety leciec (ale sie tu nasiedzialem xd ) Narka i do nastepnego zobaczenia narazie eh znowu sam ja wrocilam na moment, ale zaraz ide spac do mojego domku na drzewie. dziekuje za pomoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:17 pm
*wychodzi ze swojego pokoju* Dobrywieczór wszystkim.
Hey, Sayokun to troche głupi pomysł żeby rysować plan naszej gildii, bo cała filozofia polega na bujnej wyobraźni..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:25 pm
[Shinn] *wychodzi ze swojego pokoju* Dobrywieczór wszystkim. Hey, Sayokun to troche głupi pomysł żeby rysować plan naszej gildii, bo cała filozofia polega na bujnej wyobraźni.. eh ludzie się gubili i prosili o plan więc zrobiłem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:30 pm
Sayokun [Shinn] *wychodzi ze swojego pokoju* Dobrywieczór wszystkim. Hey, Sayokun to troche głupi pomysł żeby rysować plan naszej gildii, bo cała filozofia polega na bujnej wyobraźni.. eh ludzie się gubili i prosili o plan więc zrobiłem Aha.. no ale ja sobie radze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:37 pm
[Shinn] Sayokun [Shinn] *wychodzi ze swojego pokoju* Dobrywieczór wszystkim. Hey, Sayokun to troche głupi pomysł żeby rysować plan naszej gildii, bo cała filozofia polega na bujnej wyobraźni.. eh ludzie się gubili i prosili o plan więc zrobiłem Aha.. no ale ja sobie radze to co tam jest to tylko plan nie wszystko musi tak stać mogą być w gildii dodadkowe rzeczy ale niektórzy mają płytką wyobraźnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:38 pm
wszystko co tam jest zostało już przez kogoś opisane
np. ty przyniosłeś sprzęt grający i stoliki
ja spałem na kanapie
itp. itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 2:43 pm
ziew
idę spać
'idzie do swojego pokoju i zamyka drzwi'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 10:34 pm
żegnam wszystkich !! nie będzie mnie przez miesiąc i przez jak myślę 1.000stron:/ więc wszystkim PAPAKI!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:56 pm
*wybiega z pokoju na salon* buahahaha...... nareszcie obudzilam sie przed 9 4laugh *rozgląda sie* o.... nikogo nie ma ? .. pierwsza !!! ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 05, 2004 12:01 am