|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 23, 2009 10:21 am
ZebraDeath przerżnęłam gonk powtarzam semestr i mam warunek z egzaminu. taki kawałek cienkiego siurka mnie udupił, no. taki mały fiutek z tytułem doktorskim. aaaaaaaarrrghh. ale się nie dałam, smarkam na niego. może mnie cmoknąć w podeszwę, chodzący kompleks jeden, nioch whee Jak trzeba, pożyczę podeszwę z własnego chodaka, który zakładam do oczyszczania gnojówki. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 3:47 am
Daedhel ZebraDeath przerżnęłam gonk powtarzam semestr i mam warunek z egzaminu. taki kawałek cienkiego siurka mnie udupił, no. taki mały fiutek z tytułem doktorskim. aaaaaaaarrrghh. ale się nie dałam, smarkam na niego. może mnie cmoknąć w podeszwę, chodzący kompleks jeden, nioch whee Jak trzeba, pożyczę podeszwę z własnego chodaka, który zakładam do oczyszczania gnojówki. xd uderzę do Ciebie po ten artefakt jak już zaliczę, oki? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 7:29 am
Zdałam poprawki. W nagrodę kupiłam sobie po koniku z formy Schleich. Za pół godziny idę do kina na "9". Musze pokombinować, żeby mieć odpowiednia ilośc konspektów z praktyk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 8:12 am
kupiłam sobie sari (już drugie whee ) i spódniczkę 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 8:24 am
O sari surprised To jest z Indii nie? Pokaż się xd whee
Ad. Yajo: Ty też pokaż konika rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 11:43 am
ZebraDeath Daedhel ZebraDeath przerżnęłam gonk powtarzam semestr i mam warunek z egzaminu. taki kawałek cienkiego siurka mnie udupił, no. taki mały fiutek z tytułem doktorskim. aaaaaaaarrrghh. ale się nie dałam, smarkam na niego. może mnie cmoknąć w podeszwę, chodzący kompleks jeden, nioch whee Jak trzeba, pożyczę podeszwę z własnego chodaka, który zakładam do oczyszczania gnojówki. xd uderzę do Ciebie po ten artefakt jak już zaliczę, oki? wink pewno! Niestety grypka mi już przeszła, więc nie będę mogła Cię obsmarkać na powitanie, ale jakoś myślę to zniesiesz, więc nie załamuj się. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 24, 2009 1:22 pm
ichabot O sari surprised To jest z Indii nie? Pokaż się xd whee nie redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 4:57 am
Własna matka się ze mnie śmiała, że przy pracy chciałem oglądać Aladyna sad Nie kocha mnie mamusia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 26, 2009 11:45 am
Kasmizar Własna matka się ze mnie śmiała, że przy pracy chciałem oglądać Aladyna sad Nie kocha mnie mamusia sweatdrop ke? tego disneyowskiego Aladyna? Czemu? dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 27, 2009 1:28 am
Daedhel Kasmizar Własna matka się ze mnie śmiała, że przy pracy chciałem oglądać Aladyna sad Nie kocha mnie mamusia sweatdrop ke? tego disneyowskiego Aladyna? Czemu? dramallama Chce mi zniszczyc dzieciństwo. To, że pierwszy raz widziałem ten film 16 lat temu nic nie znaczy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 11:06 am
Kasmizar Daedhel Kasmizar Własna matka się ze mnie śmiała, że przy pracy chciałem oglądać Aladyna sad Nie kocha mnie mamusia sweatdrop ke? tego disneyowskiego Aladyna? Czemu? dramallama Chce mi zniszczyc dzieciństwo. To, że pierwszy raz widziałem ten film 16 lat temu nic nie znaczy smile zniszczy Ci dzieciństwo, bo TERAZ Cię zniechęca do oglądania Aladyna? Żeby mogła je zniszczyć, nie mogłoby być przeszłością, bo przeszłość jest raczej niepodatna na działania w teraźniejszości... czyli Twoje dzieciństwo nie dobiegło końca? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Sep 28, 2009 12:16 pm
Daedhel zniszczy Ci dzieciństwo, bo TERAZ Cię zniechęca do oglądania Aladyna? Żeby mogła je zniszczyć, nie mogłoby być przeszłością, bo przeszłość jest raczej niepodatna na działania w teraźniejszości... czyli Twoje dzieciństwo nie dobiegło końca? rolleyes To mówi osoba, która chce, żeby do niej mówić babciu... Moje dzieciństwo jest jak Lenin. Wieczne. Ciągle z nami są doświadczenia z okresu nasze dzieciństwo, a na Aladynie byłem pierwszy raz w kinie, więc jakiś sentyment został.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 9:40 am
ZebraDeath ichabot O sari surprised To jest z Indii nie? Pokaż się xd whee nie redface Poka poka! xd Kasmizar Daedhel zniszczy Ci dzieciństwo, bo TERAZ Cię zniechęca do oglądania Aladyna? Żeby mogła je zniszczyć, nie mogłoby być przeszłością, bo przeszłość jest raczej niepodatna na działania w teraźniejszości... czyli Twoje dzieciństwo nie dobiegło końca? rolleyes To mówi osoba, która chce, żeby do niej mówić babciu... Moje dzieciństwo jest jak Lenin. Wieczne. Ciągle z nami są doświadczenia z okresu nasze dzieciństwo, a na Aladynie byłem pierwszy raz w kinie, więc jakiś sentyment został. A ja bym sobie pograł w Aladyna 2d. Taaaka stara gra ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 9:57 am
ichabot ZebraDeath ichabot O sari surprised To jest z Indii nie? Pokaż się xd whee nie redface Poka poka! xd za zimno. jak sie zrobi cieple to pokażę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 02, 2009 10:05 am
Oszz..... no wiesz? Przesadzasz, jeszcze ciepło! xd Ale ok, ok rozumiem, twoja wola wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|