Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 03, 2009 11:39 am
sgergely He... Kicsit lemaradtam úgyhogy üdv mindenkinek aki azóta jött hogy utoljára benéztem... sweatdrop és üdv azoknak is akik régen nem néztek be de most megint xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 5:53 am
Üdvöz légy Jézus Krisztus. Egy 14. életévét betöltött kardveszett személyiség lennék. Ennyi lenne nagyon rövidenkb. Képet nem adok senkinek ._." . Nem vagyok valami színes egyéniség. Ésmivel szeretem a Goth loli-t és a fekete-fehér + cicás cuccokat általában utálnak wink Köszöntem. heart biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 6:28 am
üdv itt biggrin am ne félj itt senki nem fog utálni, mi is furik vagyunk whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 6:34 am
Üdv köztünk... Napsugár... Ki kérem magamnak a többes számot... stare Én beleillek a tömegbe... xp A furik tömegébe... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 7:07 am
Üdv köztünk Én is ki kérem magam a többes számot én nem furi vagyok hanem különleges twisted rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 04, 2009 7:16 am
akor furi VAGYOK..... így jó?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 12:20 pm
Sayuri sensei Üdvöz légy Jézus Krisztus. Egy 14. életévét betöltött kardveszett személyiség lennék. Ennyi lenne nagyon rövidenkb. Képet nem adok senkinek ._." . Nem vagyok valami színes egyéniség. Ésmivel szeretem a Goth loli-t és a fekete-fehér + cicás cuccokat általában utálnak wink Köszöntem. heart biggrin Hali üdvözöllek itt nálunk. Az üsszes furi ember közül én vagyok a legfuribb. xp Mackó vagyok a kabala!!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 07, 2009 7:28 am
Üdv smile Mindenki attól fura (már akinek), amitől ő önmaga - vagy egy része. Van akinek x a fura van akinek y. És sok az olyan is, akiknek feltűnőbb a furasága... Ez a véleményem. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 10, 2009 11:23 am
Konnichiwa Minna-san!! Nemrég lettem tag, ezért ide írok először (vagy nem előszörXD) AAAmmm 15 leszek 28-án, (vííí) Fennvok iwiw-en is meg vipen és myscape-en is XD Egy csomó helyen, meg minden. Éss igyekszem gaián megállni a helyem mert kicsit... szal igen. De imádooom biggrin (és metines vokXXD) Kb ennyi több mos nem jut eszembe vagyis nem akarok mondani minek koptassam a billentyűt, majd írj a profilomra meg minden smile (és tudnod kell h mindig elírok mindent, szal vigyázz! XP) See ya biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 10, 2009 11:51 am
sziasztok újak.....én is szeretem a feketét és a fehéret....meg a cicás cuccokat....meg a sárkányos cuccokat és furi, de egész jól elvagyok itt a sok furi között xd tehát üdv minden furinak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 10, 2009 12:17 pm
üdv itt biggrin remélem azért fogod még koptatani a billenytyűzetet a többi topicban is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 11, 2009 9:22 am
Hello 12 éves lány vok és Budapesten lakok. Teljes nevem: To Huyen Trang (vietnámi) De Csenginek szoktak szólítani a barátaim szal hívhattok így. Az avimat meg a tesómról neveztem el xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 11, 2009 1:13 pm
Tomi3 Hello 12 éves lány vok és Budapesten lakok. Teljes nevem: To Huyen Trang (vietnámi) De Csenginek szoktak szólítani a barátaim szal hívhattok így. Az avimat meg a tesómról neveztem el xd Üdv itt nálunk! Juj de jó te vagy a 2. vietnámi ember akit meg ismerhetek(az első az egyik tanárom) Remélem aktív leszel. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 11, 2009 1:16 pm
Üdv köztünk... blaugh (Egyébként 13 a gaia korhatára de legalább viszed le a guild átlag életkorát így nem kell magam 14 évesen olyan kicsinek éreznem magam... xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 12, 2009 8:56 am
Sziasztok!
ninja
Külföldi vagyok (holland), Jolien (jólín) a nevem és 23 leszek 30-án... <3 Jaj, búli!
Most már egy év Magyarországon lakom és még nem beszélek jól magyarul. Hát, majd tanulom... >____>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|