|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:29 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel *bierze rozbieg* *skacze na LH* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh xd lethiniusienieczka xd witaj co slychac? whee Karinka musisz lepiej celowac> xd M-teen dzieki ci sloneczko ^^ a masz blaugh xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:29 pm
Lavagetas_heqetai xd lethiniusienieczka xd witaj co slychac? whee
mraaaaaaaa whee *przytuuuuuuuuuuuul* cio slychać ?? .. zajshyj na queścika :> blaugh whee specjalnie dla ciebie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:30 pm
Aida: *kolejna oblozona ze smiechu* hahaha! Aida2 : własnie syropek! ninja Pisarz: nie ma sprawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:31 pm
Miss_Karina Lethiel Miss_Karina M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying eek .. o nie crying crying crying ... mam nadzieje ze bedzie dobsh sad *przytuuuuuuul* .. biedne maleństwo sad nyu... sad sad sad *przytuuuuuula mocniootko* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:32 pm
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Lethiel *bierze rozbieg* *skacze na LH* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh xd lethiniusienieczka xd witaj co slychac? whee Karinka musisz lepiej celowac> xd M-teen dzieki ci sloneczko ^^ a masz blaugh xd xd ała no blaugh zaraz sie zemszcze xd i przykro mi z powodu kotki
Lethi eek eek eek dziekuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:34 pm
Lavagetas_heqetai Lethi eek eek eek dziekuje ^^ łolaboga mdleję blaugh xd *przytuuuuuuul* nie ma sprawy wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widzicie jak Aidanna biega po calym pokoju wrzesczac UDALO MI SIE ICH ROZSMIESZY!!!!!!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka smile nie widziałyscie moze Ity ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:35 pm
O.o. zagapiłam się... witam tych co przyszli.... blaugh muszę jusz iść sweatdrop papaapa heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|