|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:20 pm
Vykk Miss_Karina czesc szkraby ^^ eMuś...Vyq... spokojnie ^^" nie czytalam co sie dzialo wczesniej, ale nie denerwujcie sie xd ^^ a kto tu sie denerwoje na pewno nie ja razz ... ja tez nie 3nodding karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:22 pm
M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:23 pm
*bierze rozbieg* *skacze na LH* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Vykk Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? wydaje mi sie ze wypowie wojne siostrzycka i bedzie mial super tajan bron czy nastanie efektowny koniec gai!?? czy gambino wypowie fojne siostrzyczkom??!! to wszystko w nastepnym odcinku pensjonat pog gaia!!!!!!! *okłada sie ze śmiechu* Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło- dobre biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:24 pm
*szybko wyciaga zza plaszcza koc, kubek goracej latte, i pudelko chusteczek do nosa* zebys sie nie zaziebil ^^' *otula kocem, wpycha szklanek do reki, do drugiej pudelko z chusteczkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:24 pm
Miss_Karina M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying eek .. o nie crying crying crying ... mam nadzieje ze bedzie dobsh sad *przytuuuuuuul* .. biedne maleństwo sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:26 pm
Miss_Karina M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying crying och... biedna ty... *huggable bear*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:27 pm
~~lena-undesaid~~ Aidanna Vykk Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? wydaje mi sie ze wypowie wojne siostrzycka i bedzie mial super tajan bron czy nastanie efektowny koniec gai!?? czy gambino wypowie fojne siostrzyczkom??!! to wszystko w nastepnym odcinku pensjonat pog gaia!!!!!!! *okłada sie ze śmiechu* Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło- dobre biggrin biggrin xd niezle
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:28 pm
M-Teen *szybko wyciaga zza plaszcza koc, kubek goracej latte, i pudelko chusteczek do nosa* zebys sie nie zaziebil ^^' *otula kocem, wpycha szklanek do reki, do drugiej pudelko z chusteczkami* JESZCZE SYROPEK!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying eek .. o nie crying crying crying ... mam nadzieje ze bedzie dobsh sad *przytuuuuuuul* .. biedne maleństwo sad crying buuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina M-Teen karus nastepnym razem czytaju wszytkie cytaty 4laugh blaugh spoko... chyba za bardzo sie przejelam stanem mojej kotki... nadal sie nie obudzila z narkozy sad crying eek .. o nie crying crying crying ... mam nadzieje ze bedzie dobsh sad *przytuuuuuuul* .. biedne maleństwo sad nyu... sad sad sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *bierze rozbieg* *skacze na LH* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh whee witaj blaugh xd lethiniusienieczka xd witaj co slychac? whee
Karinka musisz lepiej celowac> xd
M-teen dzieki ci sloneczko ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:29 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ Aidanna Vykk Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? wydaje mi sie ze wypowie wojne siostrzycka i bedzie mial super tajan bron czy nastanie efektowny koniec gai!?? czy gambino wypowie fojne siostrzyczkom??!! to wszystko w nastepnym odcinku pensjonat pog gaia!!!!!!! *okłada sie ze śmiechu* Nie wiem czemu, ale mnie to rozśmieszyło- dobre biggrin biggrin xd niezle blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|