|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:13 pm
Vykk M-Teen Vykk M-Teen Vykk wrocilem do was pahnacy swierzy i najedzony fantastycznie panie vykkurwisty biggrin biggrin biggrin a ty skad takich slow sie doszukujesz??nie vykkrzesiesz z sibei czegos wiecej?? jak to ja sie dzoukuje! sam tak mowiles, ze pewien kumpel tak cie nazwał.. ze jestes vykkurwisty stare teraz zwalaja wszytko na mnie! xp mowie tylko ze takie slownictwo nie przystoi tak mlodej damie.... biggrin trsokliwy jestes ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen Vykk M-Teen Vykk wrocilem do was pahnacy swierzy i najedzony fantastycznie panie vykkurwisty biggrin biggrin biggrin a ty skad takich slow sie doszukujesz??nie vykkrzesiesz z sibei czegos wiecej?? jak to ja sie dzoukuje! sam tak mowiles, ze pewien kumpel tak cie nazwał.. ze jestes vykkurwisty stare teraz zwalaja wszytko na mnie! xp mowie tylko ze takie slownictwo nie przystoi tak mlodej damie.... biggrin hejka Aidanna hej Kitty - -' Tos wyjechał.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ekhm.... przeciesh przywitalam stare crying witaj kitty *przytuuuuuuuul* niewidzialam *przeplaszam, przytulas!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:14 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk ]mowie tylko ze takie slownictwo nie przystoi tak mlodej damie.... biggrin - -' Tos wyjechał......... no co?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mrauuuuurr heart jaki mam pachnący płyn do kąpieli whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:16 pm
Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? wydaje mi sie ze wypowie wojne siostrzycka i bedzie mial super tajan bron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:16 pm
Aidanna Lethiel ekhm.... przeciesh przywitalam stare crying witaj kitty *przytuuuuuuuul* niewidzialam *przeplaszam, przytulas!* nio !! xd ... i zeby mi sie to wiecej nie powtooshylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:17 pm
Kitty-ShadowCat mrauuuuurr heart jaki mam pachnący płyn do kąpieli whee eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc szkraby ^^
eMuś...Vyq... spokojnie ^^" nie czytalam co sie dzialo wczesniej, ale nie denerwujcie sie xd ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lethiel ekhm.... przeciesh przywitalam stare crying witaj kitty *przytuuuuuuuul* niewidzialam *przeplaszam, przytulas!* nio !! xd ... i zeby mi sie to wiecej nie powtooshylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:18 pm
Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? ja nie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czesc szkraby ^^ eMuś...Vyq... spokojnie ^^" nie czytalam co sie dzialo wczesniej, ale nie denerwujcie sie xd ^^ a kto tu sie denerwoje na pewno nie ja razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat mrauuuuurr heart jaki mam pachnący płyn do kąpieli whee ja mam olejek whee heart whee taki fajniuuuuuuusi kwiatowy whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 1:19 pm
Vykk Aidanna ktos wie co sie stanie jak gambino zbuduje dom????? wydaje mi sie ze wypowie wojne siostrzycka i bedzie mial super tajan bron czy nastanie efektowny koniec gai!?? czy gambino wypowie fojne siostrzyczkom??!! to wszystko w nastepnym odcinku pensjonat pog gaia!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|