|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:18 am
Labudziak ejj....!!!!!!!!!!!!!!!! dobra..pokuj smile , *nakłada msobie nowy opatrunek na głowe* Falcone ej no nie smuc sie staram sie zmienic (ale czasem nie wychodzi xd ) Labudziak ..mi też dużo żeczy nie wychodzi, ale nikt od tego nie umiera biggrin no ode mnie jeszcze tez nikt nie umarl (byl w ciezkim stanie ale nie umarl)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:19 am
Delein a z resztą o czym tu mowa...jestesmy elfami, a elfy nie sypiają XD hyhy chyba ze na wieki ale tak nie chce :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Yumehayla Suney Yumehayla [Wtacza sie na swoj fotelik, zwija w klebek i spi] *wita po cichutku* scream witam............................. xd wink Dziiiiendoberek...[zieeews]...i tobie tez, Delein... Zmęczony jesteś, to śpij 3nodding Ojeeej...jakas ty dla mnie mila... 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak ejj....!!!!!!!!!!!!!!!! dobra..pokuj smile , *nakłada msobie nowy opatrunek na głowe* Falcone ej no nie smuc sie staram sie zmienic (ale czasem nie wychodzi xd ) Labudziak ..mi też dużo żeczy nie wychodzi, ale nikt od tego nie umiera biggrin no ode mnie jeszcze tez nikt nie umarl (byl w ciezkim stanie ale nie umarl) optymista!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:20 am
Pisarz Delein a z resztą o czym tu mowa...jestesmy elfami, a elfy nie sypiają XD hyhy chyba ze na wieki ale tak nie chce :p A spróbowałbyś tylko XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Delein Yumehayla Suney Yumehayla [Wtacza sie na swoj fotelik, zwija w klebek i spi] *wita po cichutku* scream witam............................. xd wink Dziiiiendoberek...[zieeews]...i tobie tez, Delein... Zmęczony jesteś, to śpij 3nodding Ojeeej...jakas ty dla mnie mila... 4laugh Hehe staram się troszczyć o współlokatorów ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danii witam........pisarz nie wime gdzie wampirek mam nadzieje ze przyjdzie jak najszybciej sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:22 am
UWAGA... o 20 zaczyna się w Melinie Bractwa PAŻ czyli w topicu "rozmowy niekontrolowane impreza Suney'a... zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych... senkju for jor etenszyn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:23 am
przed chola siema a teraz nara sad ciezkie te zycie no ale trzeba isc do tego ********** kosciola xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:24 am
Kukus UWAGA... o 20 zaczyna się w Melinie Bractwa PAŻ czyli w topicu "rozmowy niekontrolowane impreza Suney'a... zapraszamy serdecznie wszystkich zainteresowanych... senkju for jor etenszyn biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|