|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:07 pm
Damroka Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd co ogladasz ?^^ *przytuuuuuuuuul* witaj whee blaugh idola blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd reklamy sa uwlaczajace _ _" mogliby je zlikwidowac, albo przynjamniej pokazywac przez doslownie 2,5 minuty! a nie 10 min _ _" Damr: eee tam razz ja ostatnio nie w temacie jesli chodzi o temat kina razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd witaj Leti *przytulllll* blaugh widziałaś jak się zmieniłam? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:08 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd witaj Leti *przytulllll* blaugh widziałaś jak się zmieniłam? wink O.o *przyglada sie wloskom* fajnie whee whee whee *przytuuuuuuul* witaj whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:10 pm
Damroka Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd co ogladasz ?^^ Idolka, tak jak ja. Leti, przerwa sie skonczyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz Cube- to super filmik jesli uwielbiasz horrory pozycja obowiazkowa!! słyszałam o tym.... najlepszym strasznym filmem jakiego oglądałam była ,,Ciemność,, whee superr straszny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek .. koniec reklam *zakopooje sie pod poduszkami* brb blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobry wieczor, wpadam na chwile w przerwie miedzy epkami pewnego anime.
odczuwam dyskomfort psychiczny jako facet. w pospiechu kupilem 20 cd bez zerkniecia jak wygladaja. okazalo sie ze wszystkie plyty sa _rozowe_
po prostu super. bede nagrywal hellsing i evangelion na rozowych plytach xp
pozalujcie mnie, ja cierpie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:12 pm
Kitty-ShadowCat Vykk M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz Cube- to super filmik jesli uwielbiasz horrory pozycja obowiazkowa!! słyszałam o tym.... najlepszym strasznym filmem jakiego oglądałam była ,,Ciemność,, whee superr straszny sa lepsze od niego!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:13 pm
[ Kaku ] dobry wieczor, wpadam na chwile w przerwie miedzy epkami pewnego anime. odczuwam dyskomfort psychiczny jako facet. w pospiechu kupilem 20 cd bez zerkniecia jak wygladaja. okazalo sie ze wszystkie plyty sa _rozowe_ po prostu super. bede nagrywal hellsing i evangelion na rozowych plytach xp pozalujcie mnie, ja cierpie xd *wychodzi z kata* *przytulaa* *cmok w policzek* domyslam sie jak cierpisz sad *kolejny cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:15 pm
Damroka M-Teen Vykk M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz Cube- to super filmik jesli uwielbiasz horrory pozycja obowiazkowa!! nie przepadam za horrorami, thrillerami itp... ale jeśli m�wisz o psychologicznym thrillerze to zarz go ogladam twisted Sixth Sense love heart eee....horror? jesli to byl horror to bardzooo slaby razz to byl thriller psychologiczny jesli mi wiadomo stare wole taka forme rozrywki niz puszczac w jamajty po pierszym strasznym ujeciu i odczuwac nagly atak wyrzucenia czegokolwiek z zoladka .. nie przepadam za horrorami i innymi takimi gdzie trzeba sie bac.. szanuje swoja psychike
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|