|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:58 am
Damroka Cześć wszystkiem whee Cleef masz ślicznego avka 3nodding heyka srki mam lekkie lagi Clee ma zawsze shlyczniego avka xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:58 am
Damroka Cześć wszystkiem whee Cleef masz ślicznego avka 3nodding cześć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:00 pm
Żyję...ale już niedługo wink
Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nudy nudy nudy... domokun ..ma ktos napisy do cube 0 bo ja mam po hiszpansku _ _' i w dodatku w rvms'ie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk nudy nudy nudy... domokun ..ma ktos napisy do cube 0 bo ja mam po hiszpansku _ _' i w dodatku w rvms'ie :/ ja mam napisy do cube i hypercube ^^ osobiscie wole 2 czesc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:01 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:02 pm
Damroka Vykk nudy nudy nudy... domokun ..ma ktos napisy do cube 0 bo ja mam po hiszpansku _ _' i w dodatku w rvms'ie :/ ja mam napisy do cube i hypercube ^^ osobiscie wole 2 czesc blaugh a ja potrzebuje do czesci o nr. 0 czyli tej najnowszej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:03 pm
Vykk Damroka Vykk nudy nudy nudy... domokun ..ma ktos napisy do cube 0 bo ja mam po hiszpansku _ _' i w dodatku w rvms'ie :/ ja mam napisy do cube i hypercube ^^ osobiscie wole 2 czesc blaugh a ja potrzebuje do czesci o nr. 0 czyli tej najnowszej ahh sweatdrop to nie mam niestety
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:03 pm
Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:04 pm
M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz to taki zarabisty film ^^ ze ludzi umieszczaja w szescianie z ktorego nie ma wyjscia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:05 pm
*przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:06 pm
Damroka M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz to taki zarabisty film ^^ ze ludzi umieszczaja w szescianie z ktorego nie ma wyjscia. uuuu.. cube fajne bylo blaugh .. ale widzialam tylko tą pierwszą cześć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:06 pm
Lethiel *przelatooje przez soofit i spada na sterte poduszek* mrauuuuuuu ... przerwa reklamowa blaugh ale zaraz znowu zniku xd co ogladasz ?^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 12:07 pm
M-Teen Rynn the Vampire Żyję...ale już niedługo wink Niedługo zmykam...ech...żegnam się z wami już teraz..papa..będę tu jeszcze jakiś czas lurkować.. pa mysiu :3:3:3 4laugh sad szkoda ze mykasz sad Vykk[dobrze? tak- dobrze napisane nie beda sie czepiac razz ] nie wiem co to te wasze cube razz Cube- to super filmik jesli uwielbiasz horrory pozycja obowiazkowa!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|