|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:44 am
Asterad Rynn the Vampire Paralizator będzie się nazywał Martwy Smok, na cześć mojego znajomego. Heh, czyli będę na niego wołać Yorae...Uch, Smok się wścieknie ^ ^;;
Nyah, tak mi jakoś smutno...*patrzy* .. po pierwsze zajeli mijsce gdzie kryl sie w cieniu.. po drugie.. smutno ? Wai..nie chce mi się przenosić do drugiego kąta.. Ahm..smutno...tak jakoś..nijako. Poza tym - problemy z takim jednym...zdepresjowanym..odbija się na mnie i..ech..smutno po prostu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:45 am
M-Teen Bali to ty!? Masz extra włosy! KIEDY MI MOJE KUDŁY ODROSNĄ!? crying chce miec dluuuugie! .. ale takie do ramion mi wstracza xp ja tez takie chce!! crying a jakie mam, to widac na zdieciu........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:47 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen Bali to ty!? Masz extra włosy! KIEDY MI MOJE KUDŁY ODROSNĄ!? crying chce miec dluuuugie! .. ale takie do ramion mi wstracza xp ja tez takie chce!! crying a jakie mam, to widac na zdieciu........ a ja ciem czarne kudly.... one sa na koncach czasem poroztrajane xp pozatym one z tylu sa do dupy razz to z przodu to pozostalosci po pejsach i grywce blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:47 am
~~lena-undesaid~~ M-Teen Bali to ty!? Masz extra włosy! KIEDY MI MOJE KUDŁY ODROSNĄ!? crying chce miec dluuuugie! .. ale takie do ramion mi wstracza xp ja tez takie chce!! crying a jakie mam, to widac na zdieciu........ bali wcale nie, ja mam wiksza mordega z moimi ktore nieproporcjonalnie rosna tak jakos tegoo.. krzywo, nie ere? na moim dzjeciu nie widac bo to sa pazdiernika foty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:49 am
heart witam skarby 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:50 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ M-Teen Bali to ty!? Masz extra włosy! KIEDY MI MOJE KUDŁY ODROSNĄ!? crying chce miec dluuuugie! .. ale takie do ramion mi wstracza xp ja tez takie chce!! crying a jakie mam, to widac na zdieciu........ bali wcale nie, ja mam wiksza mordega z moimi ktore nieproporcjonalnie rosna tak jakos tegoo.. krzywo, nie ere? na moim dzjeciu nie widac bo to sa pazdiernika foty xp Do licha, a ja chce z kolei jasniejsze wloski;]. A umnie to tez jest problem z ukladaniem, zwlaszcza, ze ostatnio zaczela mi sie krecic grzywka... Jezu, czy wszystko na ctych zdieciach usi byc widoczne?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:51 am
Kitty-ShadowCat heart witam skarby 4laugh witaj kitty! wygladasz super! Naprawde! o wiele lepiej niz w tamtej strasznie grzecznej fryzurce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:53 am
M-Teen Kitty-ShadowCat heart witam skarby 4laugh witaj kitty! wygladasz super! Naprawde! o wiele lepiej niz w tamtej strasznie grzecznej fryzurce razz Dzinkooje whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:53 am
Kitty-ShadowCat heart witam skarby 4laugh hejak biggrin *cmok w policzek* a teraz msuze was przeprosic na jakis czas ale obiecałem komus cos *siada w kaciku wyciaga szkicownik i zaczyna bazgrac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:54 am
hej Vyq, hej cleef
mnie sie jako tako moj naturalny kolor podoba.. gdyby moje kudly sie tak nie skrecaly wygladaja jak lekko zfalowane.. i gdyby byly wyrownane i dluzsze.. to bym juz sie niczym w zwiazku co do mojego wygladu zewnetrznego nie przejmowała ... ale niestety zycie nie jest taki piekne
*pokes Rynn, z ktora siedzi razem w kacie* zyjesz stara? whee wink 4laugh *przytula na pocieszenie * pomysl sobie o smoku, jakim jest slodizutkim kiciulkiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:55 am
Eredin Kitty-ShadowCat heart witam skarby 4laugh hejak biggrin *cmok w policzek* a teraz msuze was przeprosic na jakis czas ale obiecałem komus cos *siada w kaciku wyciaga szkicownik i zaczyna bazgrac* O.o. *oddaje cmok* redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:56 am