|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:37 am
Rynn the Vampire Paralizator będzie się nazywał Martwy Smok, na cześć mojego znajomego. Heh, czyli będę na niego wołać Yorae...Uch, Smok się wścieknie ^ ^;;
Nyah, tak mi jakoś smutno...*przytula i podaje herbatke* wypij od razu czlowiekowi robi sie lepiej smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:38 am
M-Teen ~~lena-undesaid~~ Ok, to ja idziem zapolowac na rybki, ostatnio ciogle z jakimis 500g łaze...... Ale caly czas tu bedziem!!! udanych polowow! wink dzienki, specialnie se kupiłam 10 przynent biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Paralizator będzie się nazywał Martwy Smok, na cześć mojego znajomego. Heh, czyli będę na niego wołać Yorae...Uch, Smok się wścieknie ^ ^;;
Nyah, tak mi jakoś smutno...*idzie do niej do kata* tez mi tak jakos ostatnio smutniutku.. miłość crying heart witaj ere biggrin co slychac w wiosce rybackiej wink ? razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Baliaur ponawiam ...chce ktos zobaczyc potworzyce?? redface ciebie masz na mysli? wysylaj PMa smile albo cokolwiek.. a jesli nie ciebie to ja sie boje ! blaugh whee nie to nie jest (akurat) taka strashna fotka... Potworek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin siemka wszystkim *wchodzi szczerzac zeby i machajac reka jak prawdziwe miss po czym podchodzi do baru i nalewa herbatki* *wychyla sie zza drzwi* przerwa reklamowa ninja wracam blaugh *podbiega do Eredina* nie znam whee .. witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:40 am
Nyah, tak mi jakoś smutno...witaj rynnciu *przytuuuuuuuuuuul ogromniasty* nie smootaj sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Rynn the Vampire Paralizator będzie się nazywał Martwy Smok, na cześć mojego znajomego. Heh, czyli będę na niego wołać Yorae...Uch, Smok się wścieknie ^ ^;;
Nyah, tak mi jakoś smutno...*idzie do niej do kata* tez mi tak jakos ostatnio smutniutku.. miłość crying heart witaj ere biggrin co slychac w wiosce rybackiej wink ? razz blaugh Rynn nie smutaj sie juz * robi jej troskliwego misia* xd a dobrze dobrze brakuje mi juz tylko 60 do mojej wymarzonej fryzury ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur M-Teen Baliaur ponawiam ...chce ktos zobaczyc potworzyce?? redface ciebie masz na mysli? wysylaj PMa smile albo cokolwiek.. a jesli nie ciebie to ja sie boje ! blaugh whee nie to nie jest (akurat) taka strashna fotka... PotworekO.o ... jaki potworek ??!! bardzio ladne zdjęcie whee 4laugh 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:41 am
Bali to ty!? Masz extra włosy! KIEDY MI MOJE KUDŁY ODROSNĄ!? crying chce miec dluuuugie! .. ale takie do ramion mi wstracza xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyah, tak mi jakoś smutno...*patrzy* .. po pierwsze zajeli mijsce gdzie kryl sie w cieniu.. po drugie.. smutno ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Eredin siemka wszystkim *wchodzi szczerzac zeby i machajac reka jak prawdziwe miss po czym podchodzi do baru i nalewa herbatki* *wychyla sie zza drzwi* przerwa reklamowa ninja wracam blaugh *podbiega do Eredina* nie znam whee .. witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* *odwzajemnia uscisk* mnie rowniez milo xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Eredin siemka wszystkim *wchodzi szczerzac zeby i machajac reka jak prawdziwe miss po czym podchodzi do baru i nalewa herbatki* *wychyla sie zza drzwi* przerwa reklamowa ninja wracam blaugh *podbiega do Eredina* nie znam whee .. witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* heh, leti, tez to ogladam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:42 am
Eredin Lethiel Eredin siemka wszystkim *wchodzi szczerzac zeby i machajac reka jak prawdziwe miss po czym podchodzi do baru i nalewa herbatki* *wychyla sie zza drzwi* przerwa reklamowa ninja wracam blaugh *podbiega do Eredina* nie znam whee .. witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* *odwzajemnia uscisk* mnie rowniez milo xd biggrin mraaaaa xd whee a cio do fryzoorki.. tio... nie zmieniaj .. te wloski to moje ulubione z meskich fryzoow blaugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:43 am
Lethiel Baliaur M-Teen Baliaur ponawiam ...chce ktos zobaczyc potworzyce?? redface ciebie masz na mysli? wysylaj PMa smile albo cokolwiek.. a jesli nie ciebie to ja sie boje ! blaugh whee nie to nie jest (akurat) taka strashna fotka... PotworekO.o ... jaki potworek ??!! bardzio ladne zdjęcie whee 4laugh 3nodding 3nodding 3nodding nie to nie ja... blaugh ladne?? ciekawe z ktoorej strony... sweatdrop M-teen ale mam z nimi meczarnie niezla....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 11:43 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel Eredin siemka wszystkim *wchodzi szczerzac zeby i machajac reka jak prawdziwe miss po czym podchodzi do baru i nalewa herbatki* *wychyla sie zza drzwi* przerwa reklamowa ninja wracam blaugh *podbiega do Eredina* nie znam whee .. witaj 4laugh *przytuuuuuuuuuul* heh, leti, tez to ogladam biggrin byl juz ktos ciekawy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|