|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:27 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:28 am
Christoff_Gangrell Baliaur M-Teen [tu byl avek] taaaaak heart wie ktos moze gdzie jest caly spis przedmiotow? 3nodding Chce posprawdzac ile mi k jest potrzebne... ehem ladne a tio??  i tio  i tio zdecydowanie Elfka 3nodding ej nie wiedzialem ze sa uszy ala persocony.. eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a mnie sie obydwa podobaja! blaugh ale chyba bym dala do elfki te dluzsze wloski ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wrocilem ^^ m-teen wejdz na GCGhejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:29 am
Julka: ślicznie 4laugh Sayo dziękuje 4laugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:30 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:31 am
**wylazi z kolejnej czarnej dziury ktora ostatnio go pochlonela** ><'
Oyyy ludzie.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur cirilla-chan Baliaur *szuuuuuuuuu szuuuuuuuuuuu* duszek sie wqrzyl *szuuuuuu szuuuuuuu* *wpada na pierwsza lepsza osobe, upada, doczolguje sie do foteliku i wlazi pod niego* ninja crying Baliaur, cop ty odstawiasz? xd sweatdrop a cio zapronish??? musi to na rusi a w polce jak to kce... jedz do w-wy i sie czep tramwaju (nie lepiej nie bo moja sis cie zobaczy...) ja sie ceibei nie zcepiam ale jak masz zamiar robic mi wyrzuty to ja dzikeuje... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Hmm...sama nie wiem, właściwie to mi się bardziej ten na g�rze podoba, ale czegoś mu brakuje.. za bunny hata podziękuję, mam chickisa, bardziej mi się podoba xd jak mowish o moim to i tak na winged nakletsy nie uzbieram gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:32 am
Asterad **wylazi z kolejnej czarnej dziury ktora ostatnio go pochlonela** ><' Oyyy ludzie.... xd łiii!! ^ ^ Hejeczka ^^
Kurczę, trzeba by tego mruczącego jakoś nazwać..jakieś pomysły?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:32 am
juliangel siemka Rynn biggrin jak zwykle cie poprosze o pozdrowka dla Hado heart O_o jacol sobie fajne znalazl XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:33 am
zaraz musze spadac na domek... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:34 am
Rynn the Vampire Asterad **wylazi z kolejnej czarnej dziury ktora ostatnio go pochlonela** ><' Oyyy ludzie.... xd łiii!! ^ ^ Hejeczka ^^
Kurczę, trzeba by tego mruczącego jakoś nazwać..jakieś pomysły?Heyka Rynn xp ..co czuje ze zaraz mnei kolejna dziura wciagnie ><" scream scream scream czemu inni maja wieksze prawo do kompa ?! ... stare .... Kiedys to sobie odbije...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|