|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:16 am
Vykk Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... *wyciaga i wklada inna*...moze byc...?? a co do filmow to moze na najblizeszej sesji jakby co to podrzuce jesli nie zapomne... 3nodding Spoko.....dogadamy sie napewno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:18 am
Czy ktoś widział dzisiaj Zero albo Astera, albo Saya?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:18 am
Baliaur Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... ...*podszuszuje oglada jego kark* ja tu cholera nic do wyciagniecia nie widze.... aa chyba ze te kudly *czochru czochru* heyka Rynncia Eh.... sweatdrop czochrac sobie mozesz.... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:20 am
Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... ...*podszuszuje oglada jego kark* ja tu cholera nic do wyciagniecia nie widze.... aa chyba ze te kudly *czochru czochru* heyka Rynncia Eh.... sweatdrop czochrac sobie mozesz.... whee ?? twisted *pociaga za kudelki do tylu* hehehhehe twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:20 am
 taaaaak heart wie ktos moze gdzie jest caly spis przedmiotow? 3nodding Chce posprawdzac ile mi k jest potrzebne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:22 am
juliangel Dzis mnie olano... czuje sie jak Kitty, albo Lena... -_-! [siada wqrzona w kacie i sie naburmusza na wszystkich] FOCH !! witaj mysza :tulu tulu* ladnie wygladasz w tych wloskach smile tylko zmien spodniczke np. na ta niebieska za 300 g smile i bedzie slicznie razz Rynn ja widzialam zera 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:24 am
Baliaur Christoff_Gangrell Baliaur Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... ...*podszuszuje oglada jego kark* ja tu cholera nic do wyciagniecia nie widze.... aa chyba ze te kudly *czochru czochru* heyka Rynncia Eh.... sweatdrop czochrac sobie mozesz.... whee ?? twisted *pociaga za kudelki do tylu* hehehhehe twisted Ej...bez przesady.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen juliangel Dzis mnie olano... czuje sie jak Kitty, albo Lena... -_-! [siada wqrzona w kacie i sie naburmusza na wszystkich] FOCH !! witaj mysza :tulu tulu* ladnie wygladasz w tych wloskach smile tylko zmien spodniczke np. na ta niebieska za 300 g smile i bedzie slicznie razz Rynn ja widzialam zera 3nodding Paskud, zawsze się musimy rozminąć. Ha, może jeszcze będzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen [tu byl avek] taaaaak heart wie ktos moze gdzie jest caly spis przedmiotow? 3nodding Chce posprawdzac ile mi k jest potrzebne... ehem ladne a tio??  i tio  i tio
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:26 am
Baliaur M-Teen [tu byl avek] taaaaak heart wie ktos moze gdzie jest caly spis przedmiotow? 3nodding Chce posprawdzac ile mi k jest potrzebne... ehem ladne a tio??  i tio  i tio zdecydowanie Elfka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:27 am
wrocilem ^^ m-teen wejdz na GCG
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:27 am
M-Teen juliangel Dzis mnie olano... czuje sie jak Kitty, albo Lena... -_-! [siada wqrzona w kacie i sie naburmusza na wszystkich] FOCH !! witaj mysza :tulu tulu* ladnie wygladasz w tych wloskach smile tylko zmien spodniczke np. na ta niebieska za 300 g smile i bedzie slicznie razz Rynn ja widzialam zera 3nodding biggrin a teraz lepiej ?? siemka Rynn biggrin jak zwykle cie poprosze o pozdrowka dla Hado heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|