|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:56 am
Baliaur Baliaur pomocy... kto ma YIM??? potrzebuje zeby ktos sprawdzil dane w katalogu konta Baliaur.... bo pass zapomnialam chyba nikt nie zauwazyl.. zauwazylam ale nie mam YIM mam za to MSNa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:57 am
Christoff_Gangrell Vykk juz od jakiegos miesiaca jest na divxie biggrin a klatwe 2 tez musisz obeejrzec Musimy sie zgadac jakos jesli morzesz mi pozyczyc....tylko trochu sie bojem... spoko tylkol to jest w Rvms taki format pod reala ale w wersji takiej jak DVDrip biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:01 am
hejka tym co dotarli i narka tym co poszli
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:05 am
*szuuuuuuuuu szuuuuuuuuuuu*
duszek sie wqrzyl
*szuuuuuu szuuuuuuu*
*wpada na pierwsza lepsza osobe, upada, doczolguje sie do foteliku i wlazi pod niego* ninja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:05 am
ja na chwile znikam ide popilnowac kotke, ktora jest jeszcze nieprzytomna po operacji sad 3m sie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:07 am
Baliaur *szuuuuuuuuu szuuuuuuuuuuu* duszek sie wqrzyl *szuuuuuu szuuuuuuu* *wpada na pierwsza lepsza osobe, upada, doczolguje sie do foteliku i wlazi pod niego* ninja crying I co josh po dobrym chumoże?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:07 am
Baliaur *szuuuuuuuuu szuuuuuuuuuuu* duszek sie wqrzyl *szuuuuuu szuuuuuuu* *wpada na pierwsza lepsza osobe, upada, doczolguje sie do foteliku i wlazi pod niego* ninja crying Baliaur, cop ty odstawiasz? xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:09 am
Miss_Karina ja na chwile znikam ide popilnowac kotke, ktora jest jeszcze nieprzytomna po operacji sad 3m sie!! biedactwo.... tylko jej dobzie popilnuj... wink a cio jej bylo??? narka Chrissu plecial sobie z wiatrem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:10 am
Dzis mnie olano...
czuje sie jak Kitty, albo Lena... -_-!
[siada wqrzona w kacie i sie naburmusza na wszystkich]
FOCH !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:11 am
CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:11 am
cirilla-chan Baliaur *szuuuuuuuuu szuuuuuuuuuuu* duszek sie wqrzyl *szuuuuuu szuuuuuuu* *wpada na pierwsza lepsza osobe, upada, doczolguje sie do foteliku i wlazi pod niego* ninja crying Baliaur, cop ty odstawiasz? xd sweatdrop a cio zapronish??? musi to na rusi a w polce jak to kce... jedz do w-wy i sie czep tramwaju (nie lepiej nie bo moja sis cie zobaczy...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:13 am
Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... ...*podszuszuje oglada jego kark* ja tu cholera nic do wyciagniecia nie widze.... aa chyba ze te kudly *czochru czochru* heyka Rynncia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 10:14 am
Christoff_Gangrell CZy ktos moze wyciagnac mi wtyczke z karku??? bo mi zarz cos odpierdzieli... *wyciaga i wklada inna*...moze byc...?? a co do filmow to moze na najblizeszej sesji jakby co to podrzuce jesli nie zapomne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|