|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:44 am
Lavagetas_heqetai M-Teen co z wami do cholery? stare co tak cicho? stare ktos cos mi przyczepil do plaszcza i sie dusiscie ze smiechu? stare amoze moj kask jest silnie ubrodzony? CO Z WAMI!? stare scream spokojnie mała nie ekscytuj sie tak moze sie rozluznisz? :cD_-_ *bawi sie gumiaczkiem* tak lepiej _^_ dzięki wink razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:44 am
Christoff_Gangrell eek A tobie co??? widze ze masz dobry chumor... biggrin ciesze sie... tak nasztachalam sie oparami maryhuany 3nodding blaugh i za 2 m-ce bedzie full siuper impra.... i mam 11 dni wolnego 3nodding 3nodding 3nodding xd xd xd xd heart heart heart *przytul* cio jest M-teen??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:45 am
Christoff_Gangrell Miss_Karina Christoff_Gangrell ninja ...Eh wczoraj ogladałem The Grudge... nigdy wqiecej horrorsweat: the grudge? klatwa? 3nodding Taaaaaa sweatdrop ....brrrrrrrrr fajne ale 2 bije 1 na łeb....pozatym ja dzisiaj zamierzam obejrzec Cube0 bo 1 i 2 byly superb. a tak w ogole to hejkaw wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:47 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai zebys spadla i guza sobie nabila albo siniaka na tyłku xd au xd au... eek NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! uff... miekkie ladowanie mialam(gaia mi wolno chodzi sad ) nooo! co to ma byc (khem...moj szlafroczek XD) blaugh auaa nie laskocz mnie!!! masz za swoje blaugh
M-teen tym gumiaczkiem to tak przy ludziach sie nie baw xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:47 am
ide sie pobawic gacem ^^ potem pokaze wam moje dzielo ^^' ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:48 am
pomocy... kto ma YIM???
potrzebuje zeby ktos sprawdzil dane w katalogu konta Baliaur.... bo pass zapomnialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:50 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:51 am
Vykk juz od jakiegos miesiaca jest na divxie biggrin a klatwe 2 tez musisz obeejrzec Musimy sie zgadac jakos jesli morzesz mi pozyczyc....tylko trochu sie bojem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:52 am
Baliaur pomocy... kto ma YIM??? potrzebuje zeby ktos sprawdzil dane w katalogu konta Baliaur.... bo pass zapomnialam chyba nikt nie zauwazyl..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[wjezdza na desce pomiedzy tlum ludzi]
UWAGA !! na tym sprzecie sie troche ciezko hamuje...
[wpada na Chrisa...]
Sorki Chrisu... sweatdrop
[buziak]
Siemka Vykk, czesc Sister biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:54 am
dzien bobry szystkim ^^ papa Pisarzyku sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:56 am
papathus *zmienia sie w mgielke i narzuca na sbie przescieradlo zeby ja bylo widac...* bbuuuuu *szu szu pomyka po gildi szuraja przescierasdlem o podloge pisze na scianie farba: bbuuuuuuu jcie sie
gdzie jest ma sis???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|