|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:07 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina ej ty baka jeden!!!! nie masz bielizny!!!!!! esh... ja urodzilam sie z wiosennym przesileniem whee czyli o 2 tyg wczensiej niz przewidywano xd whee mam nadzieje ze ten rok cos nowego przyniesie... buu taa ja tez ale 28 grudzien to juz farsa xd oby przyniosl najlepiej szybkie ciepło whee wink lol xd xd xd czesc Chrii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:09 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina ej ty baka jeden!!!! nie masz bielizny!!!!!! esh... ja urodzilam sie z wiosennym przesileniem whee czyli o 2 tyg wczensiej niz przewidywano xd whee mam nadzieje ze ten rok cos nowego przyniesie... buu taa ja tez ale 28 grudzien to juz farsa xd oby przyniosl najlepiej szybkie ciepło whee wink lol xd xd xd czesc Chrii zebys spadla i guza sobie nabila albo siniaka na tyłku xd au xd au...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:20 am
Lavagetas_heqetai zebys spadla i guza sobie nabila albo siniaka na tyłku xd au xd au... eek NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! uff... miekkie ladowanie mialam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:22 am
ninja ...Eh wczoraj ogladałem The Grudge... nigdy wqiecej horrorsweat:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:26 am
Christoff_Gangrell ninja ...Eh wczoraj ogladałem The Grudge... nigdy wqiecej horrorsweat: the grudge? klatwa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:27 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai zebys spadla i guza sobie nabila albo siniaka na tyłku xd au xd au... eek NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! uff... miekkie ladowanie mialam(gaia mi wolno chodzi sad ) nooo! co to ma byc (khem...moj szlafroczek XD) blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:29 am
Miss_Karina Christoff_Gangrell ninja ...Eh wczoraj ogladałem The Grudge... nigdy wqiecej horrorsweat: the grudge? klatwa? 3nodding Taaaaaa sweatdrop ....brrrrrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:31 am
heyy "wrzucic mi3lona wolowine wrzucic mielona wieprzowine dusic to, dusic to wszystko z winem wszystko z winem" whee trochu moich scierwiastych wierszy...josh nigdy nie bede przechodzic kolo monoploa bez 56 zl na wydanie "oh bajbe jeah bejbe oh bejbe jeah bejbe give it to me bejbe" domokun domokun domokun gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:35 am
*wchodzi sobie* prampam pam smile wiatm biggrin
jacyś chetni do zakupu bunny hat za ~2k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:40 am
Baliaur heyy "wrzucic mi3lona wolowine wrzucic mielona wieprzowine dusic to, dusic to wszystko z winem wszystko z winem" whee trochu moich scierwiastych wierszy...josh nigdy nie bede przechodzic kolo monoploa bez 56 zl na wydanie "oh bajbe jeah bejbe oh bejbe jeah bejbe give it to me bejbe" domokun domokun domokun gonk gonk eek A tobie co??? widze ze masz dobry chumor... biggrin ciesze sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:40 am
co z wami do cholery? stare co tak cicho? stare ktos cos mi przyczepil do plaszcza i sie dusiscie ze smiechu? stare amoze moj kask jest silnie ubrodzony? CO Z WAMI!? stare scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:42 am
M-Teen co z wami do cholery? stare co tak cicho? stare ktos cos mi przyczepil do plaszcza i sie dusiscie ze smiechu? stare amoze moj kask jest silnie ubrodzony? CO Z WAMI!? stare scream spokojnie mała nie ekscytuj sie tak moze sie rozluznisz? :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:42 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai zebys spadla i guza sobie nabila albo siniaka na tyłku xd au xd au... eek NYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! uff... miekkie ladowanie mialam(gaia mi wolno chodzi sad ) nooo! co to ma byc (khem...moj szlafroczek XD) blaugh auaa nie laskocz mnie!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|