|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 7:45 am
Aidanna Eredin a na co ty wogole zbierasz bo nie chce mi sie zagladac na poprzednia stronke na pozwolenie na sprzedarz a co ciekawego masz do zaoferowania ?:> wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 7:47 am
 I Tym milym akcentem zegnam sie! narazie zwierzaki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 7:47 am
mi jzu tylko 140 g brakuje na moja wymarzona fryzurke biggrin i chyba pojde polowic rybki :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 7:48 am
opcy  I Tym milym akcentem zegnam sie! narazie zwierzaki! narazie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:03 am
po dlugim czasie znow zalozylem quest- znow spodziewajcie sie wyłudzania i szantazowania pod grozba zlikwidowania rodziny i wszystkich ludzi zaczynajacych sie na "N" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:21 am
Lavagetas_heqetai po dlugim czasie znow zalozylem quest- znow spodziewajcie sie wyłudzania i szantazowania pod grozba zlikwidowania rodziny i wszystkich ludzi zaczynajacych sie na "N" xd eme? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:23 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai po dlugim czasie znow zalozylem quest- znow spodziewajcie sie wyłudzania i szantazowania pod grozba zlikwidowania rodziny i wszystkich ludzi zaczynajacych sie na "N" xd eme? O.o nu co? blaugh a gdzie przywitanie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:26 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai po dlugim czasie znow zalozylem quest- znow spodziewajcie sie wyłudzania i szantazowania pod grozba zlikwidowania rodziny i wszystkich ludzi zaczynajacych sie na "N" xd eme? O.o nu co? blaugh a gdzie przywitanie? wink ... a na czym stanelam... a! whee >heja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:28 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai po dlugim czasie znow zalozylem quest- znow spodziewajcie sie wyłudzania i szantazowania pod grozba zlikwidowania rodziny i wszystkich ludzi zaczynajacych sie na "N" xd eme? O.o nu co? blaugh a gdzie przywitanie? wink ... a na czym stanelam... a! whee >heja blaugh hyhy hejka slonce^^ juz nie szczekam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:32 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina a na czym stanelam... a! whee >heja blaugh hyhy hejka slonce^^ juz nie szczekam xd miau whee blaugh co tam slychac? wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:38 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina a na czym stanelam... a! whee >heja blaugh hyhy hejka slonce^^ juz nie szczekam xd miau whee blaugh co tam slychac? wink whee dzis rano bielizny nie moglem znalezc XD khem a w porzadku, nareszcie slonko wyszlo i sie podniecam xd a co u ciebie? wink whee (o dostalem blueboxa z kajdanami XD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:41 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina a na czym stanelam... a! whee >heja blaugh hyhy hejka slonce^^ juz nie szczekam xd miau whee blaugh co tam slychac? wink whee dzis rano bielizny nie moglem znalezc XD khem a w porzadku, nareszcie slonko wyszlo i sie podniecam xd a co u ciebie? wink whee (o dostalem blueboxa z kajdanami XD ) ekhem O.o ale mam nadzieje ze juz znalazles? no wrescie slonko sie pojawilo xd whee tak tesknilam za sloncem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:44 am
Miss_Karina ekhem O.o ale mam nadzieje ze juz znalazles? no wrescie slonko sie pojawilo xd whee tak tesknilam za sloncem... nie odpowiedzial XD patrzac pod czerwony szlafroczek>XDtak jest dzieki niemu moge znowu zyc- jestem jak poczwarka na wiosne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:51 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina ekhem O.o ale mam nadzieje ze juz znalazles? no wrescie slonko sie pojawilo xd whee tak tesknilam za sloncem... nie odpowiedzial XD patrzac pod czerwony szlafroczek>XDtak jest dzieki niemu moge znowu zyc- jestem jak poczwarka na wiosne xd ej ty baka jeden!!!! nie masz bielizny!!!!!! esh... ja urodzilam sie z wiosennym przesileniem whee czyli o 2 tyg wczensiej niz przewidywano xd whee mam nadzieje ze ten rok cos nowego przyniesie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 9:00 am
Miss_Karina ej ty baka jeden!!!! nie masz bielizny!!!!!! esh... ja urodzilam sie z wiosennym przesileniem whee czyli o 2 tyg wczensiej niz przewidywano xd whee mam nadzieje ze ten rok cos nowego przyniesie... buu taa ja tez ale 28 grudzien to juz farsa xd oby przyniosl najlepiej szybkie ciepło whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|