Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9071 9072 9073 9074 9075 9076 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 6:57 am

czesc wam szkraby koffane xd whee *^_^*
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 6:57 am

tyle ludzi mu już chyba dało kasy, że stoi już jak pączek w maśle wink

Raticiel

Raticiel

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 6:58 am

Miss_Karina

o tak tak, niech żyją laptopy heart heart heart tata już mi nie chce dawać swojego crying
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 6:59 am

Miss_Karina
miss karina.... masz porzyczyc 400g... bo chce kupic pozwolenie na sprzedarz w markecie whee

Aidanna

Miss_Karina

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 6:59 am

Raticiel
Miss_Karina

o tak tak, niech żyją laptopy heart heart heart tata już mi nie chce dawać swojego crying
heh xd ja mam zwyklego kompa, a laptopa to staruszek ma wink niestety jest zbyt wazny dla taty zebym pozyczala, wiec tu mam wyimaginowanego laptopa *^_^* tesh chce go miec na wylacznosc >.<
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:01 am

Miss_Karina
Raticiel
Miss_Karina

heh xd ja mam zwyklego kompa, a laptopa to staruszek ma wink niestety jest zbyt wazny dla taty zebym pozyczala, wiec tu mam wyimaginowanego laptopa *^_^* tesh chce go miec na wylacznosc >.<

mooj tata pod tym względem wygrywa bo nie wierzy, że ma problemy z pisaniem w wordzie przez aktualizację windowsa... twierdzi, że to przez moje granie w Harvest Moon xd

Raticiel

kropka

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:02 am

Miss_Karina

tez bym chciala mieć laptopqa xd
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:02 am

[ Message temporarily off-line ]

Raticiel

Miss_Karina

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:03 am

Raticiel
Miss_Karina
Raticiel
Miss_Karina

mooj tata pod tym względem wygrywa bo nie wierzy, że ma problemy z pisaniem w wordzie przez aktualizację windowsa... twierdzi, że to przez moje granie w Harvest Moon xd
O.o lol heheheeee xd xd a moj stary ma mnie nauczyc jak sie robi pokazy slajdowe w PowerPoint czy jakos tak XD
mam zrobic wyklado gumie do zucia blaugh xd
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:04 am

Miss_Karina
Raticiel
Miss_Karina
Raticiel
Miss_Karina

O.o lol heheheeee xd xd a moj stary ma mnie nauczyc jak sie robi pokazy slajdowe w PowerPoint czy jakos tak XD
mam zrobic wyklado gumie do zucia blaugh xd

tatuśkowie wygrywają biggrin

Raticiel

Miss_Karina

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:06 am

Raticiel

tatuśkowie wygrywają biggrin
no... "niestety" tak xd xd
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:14 am

Aidanna
kropka
racqel
spradzcie sobie tematy w community discussion, tam macie wszelkie teorie i pomysly co tam bedzie.

z tego co widzialem, to najprawdopodobniej powstanie tam nowa chata Gambino a w srodku jakies nowe elementy Gaii, np. gry na ktore ostatnio glosowalismy...

whee

jak by byly gry, to by bylo fajnie xd
nom... dlatego dawajcie mu kaske heart
i nie tylko dlatego.
pokazcie po co tu jestesmy, ze liczy sie dla nas bardziej spolecznosc jaka razem tworzymy a nie wirtualne pieniadze za ktore mozna kupic wirtualne ubrania dla naszych wirtualnych postaci.

wirtualny=nie istniejacy w rzeczywistosci ale majacy na nia wplyw

poza tym slowo wirtualny pochodzi od virtue, z lac. virtus - cnoty...

racqel

racqel

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:17 am

hej Karina!

masz sprzedac G pin, albo porzyczyc na niego kase (ok. 3-4k)????

proszeeeee!
gonk
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:17 am

to co przyczy ktosiek te 600g?????

Aidanna

Aidanna

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 7:19 am

racqel
hej Karina!

masz sprzedac G pin, albo porzyczyc na niego kase (ok. 3-4k)????

proszeeeee!
gonk
a ja mam oba v piny
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9071 9072 9073 9074 9075 9076 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games