|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:11 am
nooo, czolem! nie wachac sie i pomagac Gambino! sprzedajcie rzeczy ktorych nie nosicie! podarujcie mu troche zlota ktore tak dlugo zbieracie! nie badzie sknery, na Gai zawsze mozna zarobic a Johnny prosi was o pomoc tylko raz! on nawet nie prosi! taki jest dumny. wysadzili mu dom. porwali syna. zabrali wszystko co mial. ale i tak go kochamy! GoGambino!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:20 am
racqel nooo, czolem! nie wachac sie i pomagac Gambino! sprzedajcie rzeczy ktorych nie nosicie! podarujcie mu troche zlota ktore tak dlugo zbieracie! nie badzie sknery, na Gai zawsze mozna zarobic a Johnny prosi was o pomoc tylko raz! on nawet nie prosi! taki jest dumny. wysadzili mu dom. porwali syna. zabrali wszystko co mial. ale i tak go kochamy! GoGambino! tak jest!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:37 am
a tak przy okazji, ma ktos moze 'sprzedac' G pin, ale tak raczej na kredyt bo teraz mam juz tylko 'Welcome racqel , your Gaia Gold: 1298'...
prooooszeee! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:37 am
ja myśle, że on do tej kwoty co mu daliśmy, dopisze jedno zero... czyli jak mu dalam 100 g to mi odda 1000 biggrin biggrin biggrin
a tak wlaściwie to siemano biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:38 am
gdzie wszyscy poszli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:39 am
kropka ja myśle, że on do tej kwoty co mu daliśmy, dopisze jedno zero... czyli jak mu dalam 100 g to mi odda 1000 biggrin biggrin biggrin a tak wlaściwie to siemano biggrin hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:41 am
Aidanna kropka ja myśle, że on do tej kwoty co mu daliśmy, dopisze jedno zero... czyli jak mu dalam 100 g to mi odda 1000 biggrin biggrin biggrin a tak wlaściwie to siemano biggrin hejka Ania jestem, milo mi poznać whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:43 am
właśnie, co to ma być z tym donatowaniem gambino? dalam mu stoofke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:44 am
kropka Aidanna kropka ja myśle, że on do tej kwoty co mu daliśmy, dopisze jedno zero... czyli jak mu dalam 100 g to mi odda 1000 biggrin biggrin biggrin a tak wlaściwie to siemano biggrin hejka Ania jestem, milo mi poznać whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:46 am
Raticiel właśnie, co to ma być z tym donatowaniem gambino? dalam mu stoofke xd okarze sie... mnie wkurza to, że ma teraz ten swój pałacyk straaasznie wysoki, i poświęcili na to 3 kawałki mapy.. bezsens...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:47 am
Raticiel właśnie, co to ma być z tym donatowaniem gambino? dalam mu stoofke xd niewiadomo ale powidzial ze nizapomni tego ze mu pomoglismy!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:51 am
spradzcie sobie tematy w community discussion, tam macie wszelkie teorie i pomysly co tam bedzie.
z tego co widzialem, to najprawdopodobniej powstanie tam nowa chata Gambino a w srodku jakies nowe elementy Gaii, np. gry na ktore ostatnio glosowalismy...
whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:51 am
ale nigdy nic niewiadomo!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:52 am
racqel spradzcie sobie tematy w community discussion, tam macie wszelkie teorie i pomysly co tam bedzie. z tego co widzialem, to najprawdopodobniej powstanie tam nowa chata Gambino a w srodku jakies nowe elementy Gaii, np. gry na ktore ostatnio glosowalismy... whee jak by byly gry, to by bylo fajnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 6:54 am
kropka racqel spradzcie sobie tematy w community discussion, tam macie wszelkie teorie i pomysly co tam bedzie. z tego co widzialem, to najprawdopodobniej powstanie tam nowa chata Gambino a w srodku jakies nowe elementy Gaii, np. gry na ktore ostatnio glosowalismy... whee jak by byly gry, to by bylo fajnie xd nom... dlatego dawajcie mu kaske heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|