|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:22 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Ita Lockheart *siada na fotelu* ave vam Witam , kurdę , zapomniałem jak szła twoje poprzednia ksywka sweatdrop Wired_yuki nie? Chyba tak sie to pisało- -' No tak xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ale ci przygadala kukus sweatdrop sęk w tym, że tak nie za bardzo... ja na co dzień mam do czynienia z ludźmi o lepszym ogarnięciu mieszania delikwenta z błotem, więc akurat to jedynie upewniło mnie w tym, że nawet internet nie możę zreformować prostactwa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:23 am
PointZer0 Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd narazie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:24 am
Kukus Aidanna ale ci przygadala kukus sweatdrop sęk w tym, że tak nie za bardzo... ja na co dzień mam do czynienia z ludźmi o lepszym ogarnięciu mieszania delikwenta z błotem, więc akurat to jedynie upewniło mnie w tym, że nawet internet nie możę zreformować prostactwa hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:25 am
AAAAAAAAAA! SNIEG PADA!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:25 am
PointZer0 Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd papa.. Te, looknijcie se ile jeszcze naszemu Gambino brakuje do domciuu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:28 am
M-Teen AAAAAAAAAA! SNIEG PADA!!! crying nieeeeeee tylko nie to crying crying w zapalniczce i suszarce siła biggrin pokonamy go !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:29 am
~~lena-undesaid~~ PointZer0 Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd papa.. Te, looknijcie se ile jeszcze naszemu Gambino brakuje do domciuu biggrin a o co z tym chodzi.. jak mozna mu pomuc????? *siada spowrotem do konta i bawi sie ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:30 am
Aidanna hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje to nie kwestia charakteru [bo ja nie mam za mocnego, łatwo mnie namówić na zrobienie czegoś głupiego]... racej rzecz w tym, że nawet nie miałem się czym przejąć... ot sfrustrowana panna, która chyba ma jakieś niezdrowe ciągoty do pewnych części mego ciała sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:30 am
YumiTao M-Teen AAAAAAAAAA! SNIEG PADA!!! crying nieeeeeee tylko nie to crying crying w zapalniczce i suszarce siła biggrin pokonamy go ! crying AIDA DAJ MU KASE xp A JAK NIE TO SYZBKO SIE NIE DOWIEMY CO ON PLANUJE ja podejrzewam ze ma juz przygtowana bron masowego razenia i planuje masowa destrukcje siositr hilton tzn VAN HELOSN W SWOJEJ POSIADŁOSCI W DUREM! sweatdrop xp xd [Kukus: ten caps wcale nie był akurat tu konieczny] xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:33 am
Aidanna ~~lena-undesaid~~ PointZer0 Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd papa.. Te, looknijcie se ile jeszcze naszemu Gambino brakuje do domciuu biggrin a o co z tym chodzi.. jak mozna mu pomuc????? *siada spowrotem do konta i bawi sie ogonkiem*jek jestes na mapce wyspy, to klikasz na niego, potem na te chmurki, a jak chcesz po wpisujesz jaką kwote w tamto okienko w koncowym dumku i klikasz "yes"..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:33 am
Kukus Aidanna hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje to nie kwestia charakteru [bo ja nie mam za mocnego, łatwo mnie namówić na zrobienie czegoś głupiego]... racej rzecz w tym, że nawet nie miałem się czym przejąć... ot sfrustrowana panna, która chyba ma jakieś niezdrowe ciągoty do pewnych części mego ciała sweatdrop ja bym niepotrafila byc obojetna... a ty to jestes ja z jackassu... zgadzasz sie na glupie rzeczy sweatdrop whee ale trade mu normalnie wyslac czy co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:35 am
Aidanna Kukus Aidanna hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje to nie kwestia charakteru [bo ja nie mam za mocnego, łatwo mnie namówić na zrobienie czegoś głupiego]... racej rzecz w tym, że nawet nie miałem się czym przejąć... ot sfrustrowana panna, która chyba ma jakieś niezdrowe ciągoty do pewnych części mego ciała sweatdrop ja bym niepotrafila byc obojetna... a ty to jestes ja z jackassu... zgadzasz sie na glupie rzeczy sweatdrop whee ale trade mu normalnie wyslac czy co??? niee... Klikasz na niego, potem on ci sie pojawia, i cos tam gada. Klikasz po kolei na te dymki, a potem jest dumek z okienkiem, to wpisujesz tam jaką kwote i klikasz yes.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|