Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9068 9069 9070 9071 9072 9073 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:22 am

PointZer0
~~lena-undesaid~~
PointZer0
Ita Lockheart
*siada na fotelu* ave vam

Witam , kurdę , zapomniałem jak szła twoje poprzednia ksywka sweatdrop

Wired_yuki nie? Chyba tak sie to pisało- -'

No tak xd

biggrin

Dobra , ja będę leciał. Żegnam wszystkich xd

PointZer0

Kukus

Aidanna
ale ci przygadala kukus sweatdrop
sęk w tym, że tak nie za bardzo... ja na co dzień mam do czynienia z ludźmi o lepszym ogarnięciu mieszania delikwenta z błotem, więc akurat to jedynie upewniło mnie w tym, że nawet internet nie możę zreformować prostactwa
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:23 am

PointZer0

narazie xd

YumiTao

Kukus

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:23 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:24 am

Kukus
Aidanna
ale ci przygadala kukus sweatdrop
sęk w tym, że tak nie za bardzo... ja na co dzień mam do czynienia z ludźmi o lepszym ogarnięciu mieszania delikwenta z błotem, więc akurat to jedynie upewniło mnie w tym, że nawet internet nie możę zreformować prostactwa
hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje

Aidanna

M-Teen

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:25 am

AAAAAAAAAA! SNIEG PADA!!! crying
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:25 am

PointZer0

papa.. Te, looknijcie se ile jeszcze naszemu Gambino brakuje do domciuu biggrin

~~lena-undesaid~~

YumiTao

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:28 am

M-Teen

nieeeeeee tylko nie to crying crying w zapalniczce i suszarce siła biggrin pokonamy go !
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:29 am

~~lena-undesaid~~
PointZer0

a o co z tym chodzi.. jak mozna mu pomuc?????

*siada spowrotem do konta i bawi sie ogonkiem*

Aidanna

Kukus

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:30 am

Aidanna
hieh... ty to masz mocny charakter... ja to bym niewiem co zrobila... aty olewasz... gratuluje
to nie kwestia charakteru [bo ja nie mam za mocnego, łatwo mnie namówić na zrobienie czegoś głupiego]... racej rzecz w tym, że nawet nie miałem się czym przejąć... ot sfrustrowana panna, która chyba ma jakieś niezdrowe ciągoty do pewnych części mego ciała sweatdrop
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:30 am

YumiTao
M-Teen

nieeeeeee tylko nie to crying crying w zapalniczce i suszarce siła biggrin pokonamy go !

crying

AIDA DAJ MU KASE xp A JAK NIE TO SYZBKO SIE NIE DOWIEMY CO ON PLANUJE ja podejrzewam ze ma juz przygtowana bron masowego razenia i planuje masowa destrukcje siositr hilton tzn VAN HELOSN W SWOJEJ POSIADŁOSCI W DUREM! sweatdrop xp xd

[Kukus: ten caps wcale nie był akurat tu konieczny] xp

M-Teen

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:33 am

Aidanna
~~lena-undesaid~~
PointZer0

a o co z tym chodzi.. jak mozna mu pomuc?????

*siada spowrotem do konta i bawi sie ogonkiem*

jek jestes na mapce wyspy, to klikasz na niego, potem na te chmurki, a jak chcesz po wpisujesz jaką kwote w tamto okienko w koncowym dumku i klikasz "yes"..
PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:33 am

Kukus
Aidanna
to nie kwestia charakteru [bo ja nie mam za mocnego, łatwo mnie namówić na zrobienie czegoś głupiego]... racej rzecz w tym, że nawet nie miałem się czym przejąć... ot sfrustrowana panna, która chyba ma jakieś niezdrowe ciągoty do pewnych części mego ciała sweatdrop
ja bym niepotrafila byc obojetna... a ty to jestes ja z jackassu... zgadzasz sie na glupie rzeczy sweatdrop whee

ale trade mu normalnie wyslac czy co???

Aidanna

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Sat Mar 19, 2005 5:35 am

Aidanna
Kukus
Aidanna
ja bym niepotrafila byc obojetna... a ty to jestes ja z jackassu... zgadzasz sie na glupie rzeczy sweatdrop whee

ale trade mu normalnie wyslac czy co???

niee... Klikasz na niego, potem on ci sie pojawia, i cos tam gada. Klikasz po kolei na te dymki, a potem jest dumek z okienkiem, to wpisujesz tam jaką kwote i klikasz yes.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9068 9069 9070 9071 9072 9073 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games