|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:02 am
Miss_Karina czescicho wszystkim... ale siem nalazilam... hej potszasa wstawaj biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:03 am
Miss_Karina czescicho wszystkim... ale siem nalazilam... witaj i spij dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Suney Labudziak ejjj!!!!!! ... *zaczynają sie bić* ^^ scream ej no ale mnie to zostawcie.................... xd spoko, i tak zawsze przegrywam! szczera prawda biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Ja- Yosei ...mam takie jedno "ale" ... ...bo ja jestem w naszej gildii oficjalnie (nawetm mi tą kasę co trzeba potrącili) ...ale nie ma mnie na liście membersów... ...więc jakby ktoś widział MissTao to moglibyście jej o tym wspomnieć...z góry dziękuję... ...a ja cie na moje wlasne oczeta wyraznie na liscie czlonkow widzialam... xd obadała topic? rozmowy niekontrolowane
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:04 am
Miss_Karina czescicho wszystkim... ale siem nalazilam... witeczka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:05 am
Pisarz no teraz to co innego, całkiem sympatycznieXD Cieszę się *przytula sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak Suney Labudziak ejjj!!!!!! ... *zaczynają sie bić* ^^ scream ej no ale mnie to zostawcie.................... xd spoko, i tak zawsze przegrywam! szczera prawda biggrin biggrin biggrin xd ale mnie to mogli byscie w to nie mieszac wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina czescicho wszystkim... ale siem nalazilam... NIE SPAAAAAAAĆ... ZWIEEEDZAĆ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:06 am
Falcone Labudziak Suney Labudziak ejjj!!!!!! ... *zaczynają sie bić* ^^ scream ej no ale mnie to zostawcie.................... xd spoko, i tak zawsze przegrywam! szczera prawda biggrin biggrin biggrin ejj....!!!!!!!!!!!!!!!! dobra..pokuj smile , *nakłada msobie nowy opatrunek na głowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:06 am
Delein Pisarz no teraz to co innego, całkiem sympatycznieXD Cieszę się *przytula sie* ja tez, jak widac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:07 am
[Wtacza sie na swoj fotelik, zwija w klebek i spi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:08 am
Labudziak Falcone Labudziak Suney Labudziak ejjj!!!!!! ... *zaczynają sie bić* ^^ scream ej no ale mnie to zostawcie.................... xd spoko, i tak zawsze przegrywam! szczera prawda biggrin biggrin biggrin ejj....!!!!!!!!!!!!!!!! dobra..pokuj smile , *nakłada msobie nowy opatrunek na głowe* ej no nie smuc sie staram sie zmienic (ale czasem nie wychodzi xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pisarz Delein Pisarz no teraz to co innego, całkiem sympatycznieXD Cieszę się *przytula sie* ja tez, jak widac Tak mi dobrze, że zaraz zasnę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla [Wtacza sie na swoj fotelik, zwija w klebek i spi] *wita po cichutku* scream witam............................. xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 22, 2004 10:09 am
Delein Pisarz Delein Pisarz no teraz to co innego, całkiem sympatycznieXD Cieszę się *przytula sie* ja tez, jak widac Tak mi dobrze, że zaraz zasnę... nie zasypiaj, wole całowac przytomną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|