|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:57 am
cirilla-chan Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee crying sweatdrop mam dola crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:58 am
PointZer0 Delein *kaszlu kaszlu* *kiwa głową na tak* *echu echu echuharrrechu* *poklepuje po plecach* *kaszel kaszel* *łapie wodę* *wypija całość jednym haustem* O bogowie... Oddam Aliena w dobre ręce sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna cirilla-chan Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee crying sweatdrop ma dola crying ja ci dam miec doła w urodziny! *tupe noga wsciekle* nieladnie *daje jej malego kwiatka* usmeichnij sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna cirilla-chan Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee crying sweatdrop ma dola crying Aidanna biggrin wszytskie naj słońce 4laugh 4laugh to ile juz wiosenek ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:59 am
*kaszel kaszel* *łapie wodę* *wypija całość jednym haustem* O bogowie... Oddam Aliena w dobre ręce sweatdrop xd mam nadzieje ze jzu dobzre *usmeicha sie glupkowato*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:00 am
cirilla-chan Aidanna cirilla-chan Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee crying sweatdrop ma dola crying ja ci dam miec doła w urodziny! *tupe noga wsciekle* nieladnie *daje jej malego kwiatka* usmeichnij sie dzieki... lekko sie usmiecha 16 wiosenek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:00 am
Aidanna cirilla-chan Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee crying sweatdrop mam dola crying Hej, czułki w górę...jak ja kończyłam szesnaście lat to...e...nie pamiętam co było XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:01 am
*oglada vive la bam* heart heart heart
PS. NIKT NIE CHCE KUPIC BUNNY HATA za 2 k???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:01 am
cirilla-chan mam nadzieje ze jzu dobzre *usmeicha sie glupkowato* Tak, dzięki...uratowałaś moje alieny XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:02 am
M-Teen *oglada vive la bam* heart heart heart PS. NIKT NIE CHCE KUPIC BUNNY HATA za 2 k??? niestety niestac mnie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:02 am
M-Teen *oglada vive la bam* heart heart heart PS. NIKT NIE CHCE KUPIC BUNNY HATA za 2 k??? Hej M-Teen whee kuzwa a mi nie łapie MTV stare i nie moge poglądać warjactw Bama xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:03 am
Aidanna M-Teen *oglada vive la bam* heart heart heart PS. NIKT NIE CHCE KUPIC BUNNY HATA za 2 k??? niestety niestac mnie.... sweatdrop ^^' nms smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:03 am
takich argumentów Tobie brak KUKUS,chyba jestem za stara na wasze zabawy,znudzily mnie twoje ciagłe pretence i Twoj rzekomo krzywy p***s miło było poznac niektóre osoby zewgnam Kochani heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:05 am
sea-coast takich argumentów Tobie brak KUKUS,chyba jestem za stara na wasze zabawy,znudzily mnie twoje ciagłe pretence i Twoj rzekomo krzywy p***s miło było poznac niektóre osoby zewgnam Kochani heart lol jak mu zygła xd zegnaj sea-coast crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|