|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:48 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesdc ZEro *przytulas* hejka Serafin biggrin ładnie wyglądasz w tych ciuszkach ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd ale na serio wyglądasz ładnie... chciałbym żeby moja pokojówka tak wyglądała blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:49 am
PointZer0 Delein PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd Hej Point blaugh 3nodding Hej Del , dzięki wszystkim za powitanie xd A co to za kapłanka nam doszał ? xd hejka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Delein PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd Hej Point blaugh 3nodding Hej Del , dzięki wszystkim za powitanie xd A co to za kapłanka nam doszał ? xd jaka kaplanka *rozglada sie wuaznie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd oczewiście że było to do ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:51 am
Kukus ale na serio wyglądasz ładnie... chciałbym żeby moja pokojówka tak wyglądała blaugh ... xd super zostalam mianowana pokojówka? whee a ile bys placil? blaugh za spzratanie oczywiscie stressed whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:51 am
cirilla-chan ... xd super zostalam mianowana pokojówka? whee a ile bys placil? blaugh za spzratanie oczywiscie stressed whee *echu echu echu* *kaszlu kaszlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:53 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd oczewiście że było to do ciebie mozesz usunac te syganturke ^^ Delein moze wody? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:53 am
siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd oczewiście że było to do ciebie mozesz usunac te syganturke ^^ Delein moze wody? xd ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna siedzi w koncie i bawi sie swoim ogonkiem *podchodzi do niej i wyciaga ja za ten ogonek na srodek* twoje urodziny a ty taki smetek?! wrrr whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:55 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd oczewiście że było to do ciebie mozesz usunac te syganturke ^^ Delein moze wody? xd *kaszlu kaszlu* *kiwa głową na tak* *echu echu echuharrrechu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:56 am
witam 3nodding *rzuca Delein butelke wody* prosze xd biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:56 am
Delein *kaszlu kaszlu* *kiwa głową na tak* *echu echu echuharrrechu* *poklepuje po plecach*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|