|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:39 am
Delein Kukus, to już nie chodzi o to... do takich ludzi trzeba mieć dystans... olewać, niech się znudzi... a jak juz zaczyna być na serio irytujący to zakończyć dyskusję miażdżącym argumentem... nie ma co sie szarpać przez osobę, która nawet nie jest warta tego wysiłku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:41 am
I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:41 am
PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesdc ZEro *przytulas* hejka Serafin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:43 am
PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesc Zeruś whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd Cześć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd Hej Point blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesdc ZEro *przytulas* hejka Serafin biggrin ładnie wyglądasz w tych ciuszkach
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a sie poplakalam... slucham takiej smutnej muzyczki z noir (snow) crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:44 am
Kukus Delein Kukus, to już nie chodzi o to... do takich ludzi trzeba mieć dystans... olewać, niech się znudzi... a jak juz zaczyna być na serio irytujący to zakończyć dyskusję miażdżącym argumentem... nie ma co sie szarpać przez osobę, która nawet nie jest warta tego wysiłku Ech jak zwykle masz rację...podeszłam do tego zbyt emocjonalnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:45 am
SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesdc ZEro *przytulas* hejka Serafin biggrin ładnie wyglądasz w tych ciuszkach ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:46 am
Delein PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd Hej Point blaugh 3nodding Hej Del , dzięki wszystkim za powitanie xd A co to za kapłanka nam doszał ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:47 am
PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd kaca nie stwierdzono... złoiłem się niemiłosiernie, poprawiłem siuwaxem, a na koniec popełniłem hara kiri przy pomocy hasisu... kaca ni mo, ale za to się przeziębiłem i zgubiłem ekipę w nocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:47 am
cirilla-chan SERAFIN-VAMPIRE cirilla-chan PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd czesdc ZEro *przytulas* hejka Serafin biggrin ładnie wyglądasz w tych ciuszkach ... to bylo do mnei zcy do Zero? sweatdrop jesli do mnie to daj spokoj oki? xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:48 am
Kukus PointZer0 I jak Kukus , kac minał ? Witam wszystkich xd kaca nie stwierdzono... złoiłem się niemiłosiernie, poprawiłem siuwaxem, a na koniec popełniłem hara kiri przy pomocy hasisu... kaca ni mo, ale za to się przeziębiłem i zgubiłem ekipę w nocy xd No, hasik ma to do siebie ze kaca po nim ni człek ni czarny nie stwierdzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|