|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:28 am
Kukus sea-coast Delein sea-coast kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązk�w nalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai Regulamin nie uwzględnia tego, czy ktoś jest początkujący, czy nie...chyba... nie wtrącaj sie ostatnio słyszałam ze czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne a pisałam do moderatora a nie do Ciebie następna potrzebuje lekcji pokory? co jest z tymi dzieciakami ze Szczecina, że takie pyskate? sweatdrop ja jestem z szczecina i nie ejstem pyskata crying chyba sweatdrop whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna ciekawe czy dostane chociarz dzisiaj paczuszke whee hehe dostalam od jakiegos goscia z gai prezencik maly(150g) urocze xd to byla jakas aluzja? wink Karin *podsuwa orzeszki* ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Jak mam nie zwracac uwagi, powiedz mi... Mistle- toś mnie pocieszyła ^^' Papa *macha łapami* robisz szybki głęboki wdech... dłuuuuugi spokojny wydech... i olewasz natręta, koniec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:29 am
Miss_Karina oo...zaczyna sie ciekawie Del... chcesz winko ? Ba, ze chcę...pytasz... Kukus jestem z tobą całym duchem! *kibicuje* Ku-kus!Ku-kus!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:29 am
Damroka Miss_Karina oo...zaczyna sie ciekawie Del... chcesz winko ? moge sie przylaczyc? biggrin blaugh tak biggrin Ibri dziekuje biggrin pyszne!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:31 am
Miss_Karina Damroka Miss_Karina oo...zaczyna sie ciekawie Del... chcesz winko ? moge sie przylaczyc? biggrin blaugh tak biggrin Ibri dziekuje biggrin pyszne!! whee *siada obok Kariny, trzymajac wlasny popcorn* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan ja jestem z szczecina i nie ejstem pyskata crying chyba sweatdrop whee do dopsh... nie chciałem żeby to uogólnienie było krzywdzące... ale zauważyłem, że najczęściej pyskują ludzie z okolic Szczecina, Stargardu i ze Śląska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hej wszytskim whee
Czyzbym przyszła na jakas awanturke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Delein Jak mam nie zwracac uwagi, powiedz mi... Mistle- toś mnie pocieszyła ^^' Papa *macha łapami* robisz szybki głęboki wdech... dłuuuuugi spokojny wydech... i olewasz natręta, koniec xd Kukus, to już nie chodzi o to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:32 am
Kukus cirilla-chan ja jestem z szczecina i nie ejstem pyskata crying chyba sweatdrop whee do dopsh... nie chciałem żeby to uogólnienie było krzywdzące... ale zauważyłem, że najczęściej pyskują ludzie z okolic Szczecina, Stargardu i ze Śląska nie no spokus... ja po prostu zauwazylam ze niepyskuje i jestem z okolic Szczecina i stragardu biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:33 am
Kukus cirilla-chan ja jestem z szczecina i nie ejstem pyskata crying chyba sweatdrop whee do dopsh... nie chciałem żeby to uogólnienie było krzywdzące... ale zauważyłem, że najczęściej pyskują ludzie z okolic Szczecina, Stargardu i ze Śląska widac znasz duzo ludzi z tych miast/ wojewodz skoro wysuwasz takie wnioski blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:34 am
o co chodzi z gambino na isle de gambino????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:34 am
Kukus cirilla-chan ja jestem z szczecina i nie ejstem pyskata crying chyba sweatdrop whee do dopsh... nie chciałem żeby to uogólnienie było krzywdzące... ale zauważyłem, że najczęściej pyskują ludzie z okolic Szczecina, Stargardu i ze Śląska Ja jestem za Śląska, ale pyskuję tylko jak ktoś mnie wk^#$i... [Kukus: prosiłbym byś nie klęła na HP, jest środek dnia]Wybacz...zdenerowałam się...idę do meliny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:39 am