|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:18 am
cirilla ja sie boje ze ja sie nigdzie niedostane crying z testow probnych kompetencji mialam tylko 55 punktow. ciezkie jest zycie 3 gimnazjalisty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:18 am
Delein Kukus Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE moje były we wtorek... część z was nie złożyłą mi życzeń więc dosięgnie was mój gniew i ześlę na was klątwę Mukły Jesli tak, to moje były trzy tygodnie temu i mi nikt nie złozył życzen, bo nie miałam wtedy netu i nie mogłam się pochwalić blaugh A to w końcu 18 była... Flamaser nam mówił i miał ci przekazać życzenia od nas, więc nie świruj, kurde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:19 am
Ibris Karinka, ja pisalam kiedys o tym do gazetki razz Zawsze to jakies ubarwienie... zucie tajniacki razz albo jawne. masz jeszcze te notatki? xd wszystko moze mi sie przydac a musze to zrobic do konca semestru letniego ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:19 am
Mistle Damroka Delein Mistle teraz mi to mowisz razz razz razz xd podrzucac tesz mnie podrzucali ale pasy byly traszne zwlaszzca z cwikami crying Ała... Oj, żeby tylko im się w szkole nie przypomniało...będę chodzić z ochraniaczem na tyłek blaugh taak...z takim metalowym? biggrin nom niestety skurzany pas z metalowymi cwikami bajkaaaaaa.... biggrin biggrin : no ale jak z tymi plaskimi cwiekami to jeszcze, gorzej jak z tymi wielkimi eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:21 am
Kukus Flamaser nam mówił i miał ci przekazać życzenia od nas, więc nie świruj, kurde Od niego dostałam bardzo miłe zyczenia, ale nic nie przekazał blaugh I nie świruję, kurde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna szesnascie domokun ja chce osiemnascie xd jesze tylko dwie wiosny i bende miec... podskakuje do ibris tylko nie paluchami prosze i podaje talezyknie wiesz co mówisz... 18 to marny czas... człowiek 3 tygodnie nie może wytrzeźwieć i dupa go boli, bo co spotka znajomych to go poją i tłuką pasem [w wypadku dziewczyny ręką lub jest inny zwyczaj, którego nie podam na HP]... ceń młodość póki ją masz... od 18 zaczynają się obowiązki i masz z górki do starości już
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mnie na osiemnastce ani podrzucali ani nie dostawalam pasem z cwiekami w tylek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:23 am
Miss_Karina mnie na osiemnastce ani podrzucali ani nie dostawalam pasem z cwiekami w tylek xd xd a propo 18-stek... to ja tylko latam jak ta wariatka od jednej do drugiej bo moi znajomi maja teraz co chwile... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:24 am
Kukus Aidanna szesnascie domokun ja chce osiemnascie xd jesze tylko dwie wiosny i bende miec... podskakuje do ibris tylko nie paluchami prosze i podaje talezyknie wiesz co mówisz... 18 to marny czas... człowiek 3 tygodnie nie może wytrzeźwieć i dupa go boli, bo co spotka znajomych to go poją i tłuką pasem [w wypadku dziewczyny ręką lub jest inny zwyczaj, którego nie podam na HP]... ceń młodość póki ją masz... od 18 zaczynają się obowiązki i masz z górki do starości już moj brat zjechal 18 razy ze zjezdzali na placu zabaw takiej zadzyszki dostal od teo wspinania sie ze myslalam zr zawalu dostanie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:24 am
sea-coast Kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązkalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai 3 z rzędu w tym raz 7 czy 8 cytatów? nawiasem mówiąc nie każdy stare a poczatki nie tłumaczą niestosowania się do regulaminu, jak już też zapewne zauważyłąś średnio przypadłaś mi do gustu więc radzę ci trochę stępić te pazurki jak nie chcesz usłyszeć kilku prawd historycznych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:25 am
sea-coast Delein sea-coast kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązk�w nalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai Regulamin nie uwzględnia tego, czy ktoś jest początkujący, czy nie...chyba... nie wtrącaj sie ostatnio słyszałam ze czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne a pisałam do moderatora a nie do Ciebie następna potrzebuje lekcji pokory? co jest z tymi dzieciakami ze Szczecina, że takie pyskate? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:26 am
oo...zaczyna sie ciekawie Del... chcesz winko ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:27 am
ciekawe czy dostane chociarz dzisiaj paczuszke whee hehe dostalam od jakiegos goscia z gai prezencik maly(150g) urocze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:27 am
Miss_Karina oo...zaczyna sie ciekawie Del... chcesz winko ? moge sie przylaczyc? biggrin blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:28 am
*wchodzi o wygladzie jak po armagedonie* *cala brudna zakurzona itp* NO! blaugh nareszcie moj dywan jakos wyglada! miesiac nieodkurzania go zrobil z niego wieeeelki syf >.< biggrin biggrin biggrin
KIEDY TEN CHOLERNY REMONT SIE SKONCZY!? O.o
ale i tak jestem z siebie dumna* otrzepuje sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |