|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:11 am
Miss_Karina Delein Miss_Karina esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop A czego szukasz? 3nodding esh wszystkiego co sie da o gumie do zucia xd xd (historia, skladniki, fotek, itd) A-acha...nie no ciekawe zajęcie, nie powiem xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:12 am
wiem o co a raczej o kogo Ci chodzi i powiem Ci ze popełniłas duzy błąd bo to bardzo wartosciowy człowiek ....zycze miłej zabawy i zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Delein Miss_Karina esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop A czego szukasz? 3nodding esh wszystkiego co sie da o gumie do zucia xd xd (historia, skladniki, fotek, itd) sposoby zucia gumy i najlepsze miejsca, gdzie ja przykjelac tez? ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Mistle Delein Ibris Delein Jesli tak, to moje by�‚y trzy tygodnie temu i mi nikt nie z�‚ozy�‚ życzen, bo nie mia�‚am wtedy netu i nie mog�‚am si�™ pochwali�‡ blaugh A to w ko�„cu 18 by�‚a... To chyba ladnie balowalas ;> czujesz sie dorosla? xd wink Balowa�‚am tylko w pubie z gronem najbliższych przyjació�‚, bo nie mam kasy na wi�™ksz�… imprez�™, ale i tak by�‚o ciekawie XD Nie, nie czuj�™ si�™ doros�‚a. W sumie to nie ma żadnej różnicy...18 jest tylko na papierku... a pasem 18 razy dostalas ??? ja robilam w popzredni pitek 18stke i jeszzce mam siny tylek sweatdrop wink Nie, udało mi się tego uniknąć...ale przecież jest tak, że facetów się bije, a dziewczyny są podrzucane blaugh Damroka- komu jak komu... Sea- wyraziłam swoje zdanie tylko nie musisz na mnie najeżdżać. To jest forum, więc mogę pisać do kogo chcę... eee....no wlasnie.....moja radosc nie trwala dlugo, znow mi nie dziala scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:13 am
Aidanna cirilla-chan Aidanna Cirilla to moj najlepszy przyjaciel z gai... stwirdzilam to poniewaz tydzien temu niektorzy zachowywali sie zlosliwie w stosunku do mnie sweatdrop *^^* zaszcyto... a co u ciebie dziecinko ^^ biggrin *bierze torcik* u mnie ciezko... i sie ciagle denerwuje bo musze wybrac do jakiej szkoly sie wybiore i musze tyle sprawdzianow popoprawia c sweatdrop ogolnie ciezko crying biedaszyna... ale msyle ze dobrze wybierzesz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:14 am
Ibris Miss_Karina Delein Miss_Karina esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop A czego szukasz? 3nodding esh wszystkiego co sie da o gumie do zucia xd xd (historia, skladniki, fotek, itd) sposoby zucia gumy i najlepsze miejsca, gdzie ja przykjelac tez? ;P nieeee xd xd hmm... a moze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast wiem o co a raczej o kogo Ci chodzi i powiem Ci ze popełniłas duzy błąd bo to bardzo wartosciowy człowiek ....zycze miłej zabawy i zegnam Jesteś ostatnią osobą która powinna się do tego wtrącać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:15 am
Mistle teraz mi to mowisz razz razz razz xd podrzucac tesz mnie podrzucali ale pasy byly traszne zwlaszzca z cwikami crying Ała... Oj, żeby tylko im się w szkole nie przypomniało...będę chodzić z ochraniaczem na tyłek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:16 am
Delein sea-coast wiem o co a raczej o kogo Ci chodzi i powiem Ci ze popełniłas duzy błąd bo to bardzo wartosciowy człowiek ....zycze miłej zabawy i zegnam Jesteś ostatnią osobą która powinna się do tego wtrącać. spokojnie Del, nei zwracaj uwgi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Karinka, ja pisalam kiedys o tym do gazetki razz Zawsze to jakies ubarwienie... zucie tajniacki razz albo jawne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Mistle teraz mi to mowisz razz razz razz xd podrzucac tesz mnie podrzucali ale pasy byly traszne zwlaszzca z cwikami crying Ała... Oj, żeby tylko im się w szkole nie przypomniało...będę chodzić z ochraniaczem na tyłek blaugh taak...z takim metalowym? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:17 am
cirilla-chan Delein sea-coast wiem o co a raczej o kogo Ci chodzi i powiem Ci ze popełniłas duzy błąd bo to bardzo wartosciowy człowiek ....zycze miłej zabawy i zegnam Jesteś ostatnią osobą która powinna się do tego wtrącać. spokojnie Del, nei zwracaj uwgi ^^ Jak mam nie zwracac uwagi, powiedz mi... Mistle- toś mnie pocieszyła ^^' Papa *macha łapami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|