|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Delein Jesli tak, to moje były trzy tygodnie temu i mi nikt nie złozył życzen, bo nie miałam wtedy netu i nie mogłam się pochwalić blaugh A to w końcu 18 była... To chyba ladnie balowalas ;> czujesz sie dorosla? xd wink Balowałam tylko w pubie z gronem najbliższych przyjaciół, bo nie mam kasy na większą imprezę, ale i tak było ciekawie XD Nie, nie czuję się dorosła. W sumie to nie ma żadnej różnicy...18 jest tylko na papierku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle ja spadam na wiosenny spacerek po parku puki slonko swici papa trzymcie sie cieplutko wink wink wink wink papa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:07 am
Mistle ja spadam na wiosenny spacerek po parku puki slonko swici papa trzymcie sie cieplutko wink wink wink wink papa *przytulas na dowidzenia* ojej ale dzisiaj ejst tepo pisania ledwie nadarzam... wyszłam z wprawy ^^")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązk�w nalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai Regulamin nie uwzględnia tego, czy ktoś jest początkujący, czy nie...chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:08 am
yeeaa.....gadu dziala heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop A czego szukasz? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle ja spadam na wiosenny spacerek po parku puki slonko swici papa trzymcie sie cieplutko wink wink wink wink papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:09 am
Delein sea-coast kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązk�w nalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai Regulamin nie uwzględnia tego, czy ktoś jest początkujący, czy nie...chyba... nie wtrącaj sie ostatnio słyszałam ze czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne a pisałam do moderatora a nie do Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:10 am
Delein Miss_Karina esh mam dosc szperania w neciq w poszukiwaniu informacji sweatdrop A czego szukasz? 3nodding esh wszystkiego co sie da o gumie do zucia xd xd (historia, skladniki, fotek, itd)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan Aidanna Cirilla to moj najlepszy przyjaciel z gai... stwirdzilam to poniewaz tydzien temu niektorzy zachowywali sie zlosliwie w stosunku do mnie sweatdrop *^^* zaszcyto... a co u ciebie dziecinko ^^ biggrin *bierze torcik* u mnie ciezko... i sie ciagle denerwuje bo musze wybrac do jakiej szkoly sie wybiore i musze tyle sprawdzianow popoprawia c sweatdrop ogolnie ciezko crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle Delein Ibris Delein Jesli tak, to moje by�‚y trzy tygodnie temu i mi nikt nie z�‚ozy�‚ życzen, bo nie mia�‚am wtedy netu i nie mog�‚am si�™ pochwali�‡ blaugh A to w ko�„cu 18 by�‚a... To chyba ladnie balowalas ;> czujesz sie dorosla? xd wink Balowa�‚am tylko w pubie z gronem najbliższych przyjació�‚, bo nie mam kasy na wi�™ksz�… imprez�™, ale i tak by�‚o ciekawie XD Nie, nie czuj�™ si�™ doros�‚a. W sumie to nie ma żadnej różnicy...18 jest tylko na papierku... a pasem 18 razy dostalas ??? ja robilam w popzredni pitek 18stke i jeszzce mam siny tylek sweatdrop wink Nie, udało mi się tego uniknąć...ale przecież jest tak, że facetów się bije, a dziewczyny są podrzucane blaugh Damroka- komu jak komu... Sea- wyraziłam swoje zdanie tylko nie musisz na mnie najeżdżać. To jest forum, więc mogę pisać do kogo chcę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:11 am
sea-coast Delein sea-coast kukus ostrzezenia były wczoraj i do Twoich obowiązk�w nalezy powiadomic i pilnowac porzadku a nie przypomnac codzien poza tym chcialabym Cie uswiadomic ze kazdy człowiek popoełnia błędy tym bardziej ze to moje początki na gai Regulamin nie uwzględnia tego, czy ktoś jest początkujący, czy nie...chyba... nie wtrącaj sie ostatnio słyszałam ze czytanie ze zrozumieniem nie jest takie trudne a pisałam do moderatora a nie do Ciebie pfff Del po prostu cie informowala, nie musisz az tak reagowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|