|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:01 am
Damroka no to juz pewnie nic nie bedzie chcial biggrin nawet hetrbaty ^^ bo sie bedzie bal ze znow cos bedzie nie tak smile nom wiesz zawsze moge przypalic wode xd xd xd xd xd z oim talentem xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE moje były we wtorek... część z was nie złożyłą mi życzeń więc dosięgnie was mój gniew i ześlę na was klątwę Mukły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE ta, powoli spelniam marzenia ;> *wtyka palec w tort* mrrr XDDD ile konczysz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka cirilla-chan ja tu paru osobek chyba nei znam *klania sie z usmeichem* Cirilla jestem milo mi ^^ Cześć, Damroka 3nodding *podaje raczke na powitanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:02 am
cirilla-chan Kukus cirilla-chan ja tu paru osobek chyba nei znam *klania sie z usmeichem* Cirilla jestem milo mi ^^ z pewnością nie mówisz o mnie... a jeśli tak to radzę byś ograniczyła spożycie siuwaxu bo zaczyna ci się pamięć kończyć ... ciebie znam, jakbym mogla cie zapomniec? xd wink ja wczoraj zapomniałem jak się nazywam, więc wszystko jest możliwe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla to moj najlepszy przyjaciel z gai... stwirdzilam to poniewaz tydzien temu niektorzy zachowywali sie zlosliwie w stosunku do mnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE 4laugh *bierze kawalek tortu* Mistle: tylko domu kiedy przez to gotowanie nie podpal xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:03 am
Kukus Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE moje były we wtorek... część z was nie złożyłą mi życzeń więc dosięgnie was mój gniew i ześlę na was klątwę Mukły psieplasiam, ale mniem nie bylo wiec nie mialam oakzji zlozyc ci zyczonek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE moje były we wtorek... część z was nie złożyłą mi życzeń więc dosięgnie was mój gniew i ześlę na was klątwę Mukły ujc... wybacz.... spoznione zyczonka U_U wszystkiego najlepszego!!! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE moje były we wtorek... część z was nie złożyłą mi życzeń więc dosięgnie was mój gniew i ześlę na was klątwę Mukły Jesli tak, to moje były trzy tygodnie temu i mi nikt nie złozył życzen, bo nie miałam wtedy netu i nie mogłam się pochwalić blaugh A to w końcu 18 była...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:04 am
Delein Jesli tak, to moje były trzy tygodnie temu i mi nikt nie złozył życzen, bo nie miałam wtedy netu i nie mogłam się pochwalić blaugh A to w końcu 18 była... To chyba ladnie balowalas ;> czujesz sie dorosla? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:04 am
Aidanna Cirilla to moj najlepszy przyjaciel z gai... stwirdzilam to poniewaz tydzien temu niektorzy zachowywali sie zlosliwie w stosunku do mnie sweatdrop *^^* zaszcyto... a co u ciebie dziecinko ^^ biggrin *bierze torcik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:05 am
Ibris Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE ta, powoli spelniam marzenia ;> *wtyka palec w tort* mrrr XDDD ile konczysz? szesnascie domokun ja chce osiemnascie xd jesze tylko dwie wiosny i bende miec... podskakuje do ibris tylko nie paluchami prosze i podaje talezyk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:05 am
Aidanna Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ widze ze masz pinpin hat gratuluje!!!!!!!! wychodze nachwile z pokoju i gasze swiatlo wracam z wielgasnym tooortem DZIS SA MOJE URODZINKI CZESTUJCIE SIE wszystkiego naj...*bierze kawalek torcika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:06 am
ja spadam na wiosenny spacerek po parku puki slonko swici papa trzymcie sie cieplutko wink wink wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|