|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:49 am
M-Teen yhmm wiataj ciril 4laugh dawno sie nie widzialysmy lol lol xD ekhem szyskiego naj Aida 4laugh *wcyiaga konfetii, rozsypuje nad soba* *wyciaga piszczalke, trabi raz i dwa* *chowa piszczalke za plaszcz* *pstryka placami* *nie ma konfetti* no z 4 miechy mnie tu nie bylo wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ witaj slonko 4laugh *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
gotowac tez ?o.O ja nie moge gotowac rodzina mi zabronila razz razz nie zniesli by tego razz pewnie sie boja zebys ich przypadkiem nie otrula biggrin no jak ostatnio zrobilam pieczony chleb z czosnkiem kumplowi ktory do mnie przyszedl to myslalam ze mu oczy z orbit wyjda biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan sea-coast cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile pisarz nie mow ze to ty eek to nie pisarz..... xd bedzie pozniej wink moze....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:50 am
kurde ale wolno komp mi chodzi... sciagam muzyczke!!! xd o cirilla hejka*przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ktos swietuje? ^^ A. wszystkiego dobrego wink
pikny dzionek, nie ma bata.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina cirilla-chan sea-coast cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile pisarz nie mow ze to ty eek niee xd ona wziela po prostu siga Pisia whee ONA go po prostu dostała.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:51 am
Vykk Kukus Aidanna hejka wam!!!!!! sluchalam muse i spodobalo mi sie.... perfect circle tez sluchalam fajjne no ba... APC wymiata... w szczególności Judith i The Hollow nie zapomnij przy okazji o Tool'u Tool jest całkiem wporzo... ale źle mi się kojarzą gadki o nim, bo pewna bardzo mnie wkurzająca panna z grupy w studium słucha Tool'a i ostatnio próbowała ze mną rozmawiać na temat muzyki... nie było to fajne, bo nie miała nic ciekawego do przekazania mi ale mimo to do mnie mówiła, długo, długo, bardzo długo... niemiłosiernie długo gonk ... przy tym nie przekazując nawet najmniejszej cząstki jakiegokolwiek sensu czy zamysłu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:52 am
sea-coast cirilla-chan sea-coast cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile pisarz nie mow ze to ty eek to nie pisarz..... xd bedzie pozniej wink moze.... ta mylna sygnaturka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ zainstaluj sobie tlen i po bólu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ja nie moge gotowac rodzina mi zabronila razz razz nie zniesli by tego razz pewnie sie boja zebys ich przypadkiem nie otrula biggrin no jak ostatnio zrobilam pieczony chleb z czosnkiem kumplowi ktory do mnie przyszedl to myslalam ze mu oczy z orbit wyjda biggrin biggrin biggrin eheh, biedak ^^ ktos zadzialal w jego strone czosnkiem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Mistle sea-coast wszystkiego najjjlepszego wink sto lat sto lat niech zyje zyje nam < tanczy i spiewa > biggrin biggrin *przyłancza sie do spiewania* 3nodding a ktore to juz ?? " wyjmuje szampana" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:53 am
Kukus Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ zainstaluj sobie tlen i po bólu xd yep whee tlen lepszy od gygy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|