|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:45 am
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile pisarz nie mow ze to ty eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka Raticiel Mistle sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile ja muszę teraz wszystko robić w domu, bo mama chora crying gotowac tez ?o.O ja nie moge gotowac rodzina mi zabronila razz razz nie zniesli by tego razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:46 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast wszystkiego najjjlepszego wink sto lat sto lat niech zyje zyje nam < tanczy i spiewa > biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:47 am
Mistle Damroka Raticiel Mistle sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile ja muszę teraz wszystko robić w domu, bo mama chora crying gotowac tez ?o.O ja nie moge gotowac rodzina mi zabronila razz razz nie zniesli by tego razz pewnie sie boja zebys ich przypadkiem nie otrula biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan sea-coast cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile pisarz nie mow ze to ty eek niee xd ona wziela po prostu siga Pisia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yhmm wiataj ciril 4laugh dawno sie nie widzialysmy lol lol xD
ekhem szyskiego naj Aida 4laugh *wcyiaga konfetii, rozsypuje nad soba* *wyciaga piszczalke, trabi raz i dwa* *chowa piszczalke za plaszcz* *pstryka placami* *nie ma konfetti*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:48 am
super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv'
hey wam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:48 am
Mistle sea-coast wszystkiego najjjlepszego wink sto lat sto lat niech zyje zyje nam < tanczy i spiewa > biggrin biggrin *przyłancza sie do spiewania* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:49 am
Ibris super kufa, czlowiek chce pogadac a tu kij... glupie gg vv' hey wam ^^ czesc Ibri whee Aida wszystkiego najlepszego!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|