|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:41 am
sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Aidanna hejka wam!!!!!! sluchalam muse i spodobalo mi sie.... perfect circle tez sluchalam fajjne Perfect Circle s� zajebi�ci... mhm, szczegolnie pierwsze plytki. ostatnia jest przepelniona muzyka toola az do przesady. kiedy chce sluchac tool, wlaczam tool..a teraz granica pomiedzy tool i apc powoli sie zaciera.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:42 am
Mistle sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile dziekuje wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mistle sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile ja muszę teraz wszystko robić w domu, bo mama chora crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] hey wszystkim. emti.. na twojej glowie jest jakies zwierze. czym je karmisz? witaj! *pezytul* to coś. eeehm zaden frajer nie chce tego kupic w markecie xp a karmic to ja tego nie karmie biggrin po co? blaugh hey del, hey mistle, hej aida wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dzien bobry szystkim^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:43 am
Raticiel Mistle sea-coast raz na rok..... ja wlasnie ,myje okna i wieszam firanki... rece mi odpadają crying powodzenia jestem z toba duchowo smile ja muszę teraz wszystko robić w domu, bo mama chora crying gotowac tez ?o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:43 am
wszystkiego najjjlepszego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:44 am
Miss_Karina Mistle pewnie jakk wchodzac do pokoju trzeba przeskakiwac kupki smieci smile ale w moim balaganie latwiej mi wszystko znalesc smile do pozadku nie ejstem przyzwyczajona smile u mnie dokladnie tak samo whee ale jak stara wchodzi to zawalu dostaje i kaze mi sprzatac a ja to olewam, bo lepiej pracuje gdy jest maly balagan a nie idealny porzadek xd (u mnie raz na tydzien sprzata sprzataczka xd i wspolczuje jej gdy musi sprzatac moj pokoj xd xd xd ) no u mnie tesz matka sie czepia ona nie rozumie ze ja mam arytstyczna dusze a co zatym idzie rozniez arystyczny balagan : biggrin biggrin biggrin biggrin ojciec rozumie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cirilla-chan dzien bobry szystkim^^ heart siemanko smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna hejka wam!!!!!! sluchalam muse i spodobalo mi sie.... perfect circle tez sluchalam fajjne no ba... APC wymiata... w szczególności Judith i The Hollow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|