|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:57 am
M-Teen witaj karinnnnka!!! 4laugh *przytuuuul* humorek mialam do bani, ale gdyby nie [uwaga!] VYKK [koniec uwagi!] to bym miala jeszcze gorszy sweatdrop whee hej eMuś a co do humorku...przejdzie ci ^^
ja dzis kolo wpol do jedenastej wstalam... esh co to za wspaniale przezycie bylo ... to siedzenia w pubie z paczka wyborowych ludzi do 1 w nocy XDDDDD staruszka troche sie zdenerwowala, ale coz tam fajnie sie rozmawialo XDDDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:57 am
Miss_Karina zieeeeeew czesc wam szkraby jak humorki? biggrin Hej Karin biggrin humor ? ja mam nijaki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:58 am
YumiTao Miss_Karina zieeeeeew czesc wam szkraby jak humorki? biggrin Hej Karin biggrin humor ? ja mam nijaki xd przeslalas mi juz ta come? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:59 am
Miss_Karina M-Teen witaj karinnnnka!!! 4laugh *przytuuuul* humorek mialam do bani, ale gdyby nie [uwaga!] VYKK [koniec uwagi!] to bym miala jeszcze gorszy sweatdrop whee hej eMuś a co do humorku...przejdzie ci ^^
ja dzis kolo wpol do jedenastej wstalam... esh co to za wspaniale przezycie bylo ... to siedzenia w pubie z paczka wyborowych ludzi do 1 w nocy XDDDDD staruszka troche sie zdenerwowala, ale coz tam fajnie sie rozmawialo XDDDDDDDlooool biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:00 am
Damroka YumiTao Miss_Karina zieeeeeew czesc wam szkraby jak humorki? biggrin Hej Karin biggrin humor ? ja mam nijaki xd przeslalas mi juz ta come? xd jeszcze jedna mp3 została do załączenia xd wiec tak za 10 min ci prześle xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:01 am
domokun <- DOMOsus pospolitus  <- DOMOsus post-Siuwaxus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Miss_Karina M-Teen witaj karinnnnka!!! 4laugh *przytuuuul* humorek mialam do bani, ale gdyby nie [uwaga!] VYKK [koniec uwagi!] to bym miala jeszcze gorszy sweatdrop whee hej eMuś a co do humorku...przejdzie ci ^^
ja dzis kolo wpol do jedenastej wstalam... esh co to za wspaniale przezycie bylo ... to siedzenia w pubie z paczka wyborowych ludzi do 1 w nocy XDDDDD staruszka troche sie zdenerwowala, ale coz tam fajnie sie rozmawialo XDDDDDDDlooool biggrin biggrin biggrin heh...tylko jeden problem byl... nie moglam pic piwa bo prowadzilam autko crying crying crying gonk ale umowilam sie z ludzmi ze za dwa tyg przyjade do pubu bez autka i bedzie niezla popijawa XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Damroka YumiTao Miss_Karina zieeeeeew czesc wam szkraby jak humorki? biggrin Hej Karin biggrin humor ? ja mam nijaki xd przeslalas mi juz ta come? xd jeszcze jedna mp3 została do załączenia xd wiec tak za 10 min ci prześle xd xd OK, dzieki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:03 am
Kukus domokun <- DOMOsus pospolitus  <- DOMOsus post-Siuwaxus xp hej..Nice domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:04 am
Kukus domokun <- DOMOsus pospolitus  <- DOMOsus post-Siuwaxus witaj kukus smile Karina: hehehsh popijawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:05 am
M-Teen Kukus domokun <- DOMOsus pospolitus  <- DOMOsus post-Siuwaxus witaj kukus smile Karina: hehehsh popijawa xd hej Kukus eMus no pewnie!!! xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 3:06 am