|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:49 am
M-Teen Vykk M-Teen surprised *biegnie na vyka* *skok na wyka!* dziękujeeeee jakbys mi nie powiedzial to bym byla dalej niedoinformowana! xp 4laugh *tulu, tulu, tulu! >.<* wiec zarobilas 2 k bez wiekszego wysilku i nie masz sie czym martwic razz i pamietaj albo Vykk albo VyQ ... xp tak jest szeryfie xd a tak nawaisem mwiac .. wy sie wszyscy czepiacie jak ktos zle powie wasze gaiowe imie... stare stare wiesz wrzucanie wszystkich do jednego worka nie jest idealnym rozwiazaniem na sobotni poranek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:50 am
M-Teen Vykk M-Teen surprised *biegnie na vyka* *skok na wyka!* dziękujeeeee jakbys mi nie powiedzial to bym byla dalej niedoinformowana! xp 4laugh *tulu, tulu, tulu! >.<* wiec zarobilas 2 k bez wiekszego wysilku i nie masz sie czym martwic razz i pamietaj albo Vykk albo VyQ ... xp tak jest szeryfie xd a tak nawaisem mwiac .. wy sie wszyscy czepiacie jak ktos zle powie wasze gaiowe imie... stare bo trzeba umiec vykkanczac ludzi psychicznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek ja ma gorzej w domu stare moj słucha disco polo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:51 am
siemka xd biggrin VyQ thx 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
zieeeeeew czesc wam szkraby jak humorki? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BUNNY HAT >>>  SPRZEDAM ZA ~1,5k - 2k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek ja ma gorzej w domu stare moj słucha disco polo xp moi tez...i musz z tym zyc za to kazda inna muzyka dla nich to szarpidruty...nawet aost z .Hack\\Sign xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:53 am
Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek technoo ?o.O najgorsze swinstwo ^^ Hej Yumi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:53 am
Vykk YumiTao Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek ja ma gorzej w domu stare moj słucha disco polo xp moi tez...i musz z tym zyc za to kazda inna muzyka dla nich to szarpidruty...nawet aost z .Hack\\Sign xp moj slucha Omegi, Deep Purple, ZZ Top, The animals i jeszcze jakies inne dziwne rzeczy... jedyne co mi sie podoba to Moby d**k ahhh ta prekusja blaugh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:54 am
hej Karina...a nie najgorsze a twoj??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:54 am
witaj karinnnnka!!! 4laugh *przytuuuul*
humorek mialam do bani, ale gdyby nie [uwaga!] VYKK [koniec uwagi!] to bym miala jeszcze gorszy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:55 am
moj stary wszystkiego chyba slucha >.< kiedys swego czasu gral na gitarze >.< czasem slucha... britnej >.< sweatdrop gonk na szczescie bardzo rzadko ^^" w samochodzie zawsze ma radio albo odtwarzac cd i slucha na full muze ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:55 am
Damroka Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek technoo ?o.O najgorsze swinstwo ^^ Hej Yumi smile ja tam czasem lubie posłuchać techna razz raz na jakis czas musi byc jakaś odmiana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:56 am
YumiTao Damroka Eredin ja sie chyba pochlastam moj father wlaczyl sobie techno na fula i zaczal tanczyc eek technoo ?o.O najgorsze swinstwo ^^ Hej Yumi smile ja tam czasem lubie posłuchać techna razz raz na jakis czas musi byc jakaś odmiana xd ja tez od czasu do czasu slucham techna, ale nie z wlasnego wyboru -> braat gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|