|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:37 am
port of gambino... Ale jestem poczatkujacy wiec mi ucieka wiekszosc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:37 am
*wchodzi* *tupnela mocno noga w podloga, juz i tak z dziurami* Aaaaaaaghr exclaim scream evil JAK ZWYKLE! JAK ZWYKLE! Wchodze na profil! MAM EVENTA I TA &^%&^$& EMOTIKONKE '' eek '' , NIC NIE MA!, KLIKAM TEN NAPIS NA DOLE STRONY! I CO!? I NIC!!!!!! crying gonk
JUZ DRUGI RAZ MI SIE TO ZDARZYŁO! scream domokun
*idzie obrozona na swoj fotel* *siada z pelną dezaprobota* *zaklada rece i siedzi naburmuszona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:38 am
M-Teen *wchodzi* *tupnela mocno noga w podloga, juz i tak z dziurami* Aaaaaaaghr exclaim scream evil JAK ZWYKLE! JAK ZWYKLE! Wchodze na profil! MAM EVENTA I TA &^%&^$& EMOTIKONKE '' eek '' , NIC NIE MA!, KLIKAM TEN NAPIS NA DOLE STRONY! I CO!? I NIC!!!!!! crying gonk JUZ DRUGI RAZ MI SIE TO ZDARZYŁO! scream domokun *idzie obrozona na swoj fotel* *siada z pelną dezaprobota* *zaklada rece i siedzi naburmuszona* biedactwo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czym kolwiek jest Event boleje wraz z tobą stare glupia ryba ! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka , ja juz wlasnie wrocilem z polowow razz jeszcze troche .. ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:39 am
M-Teen *wchodzi* *tupnela mocno noga w podloga, juz i tak z dziurami* Aaaaaaaghr exclaim scream evil JAK ZWYKLE! JAK ZWYKLE! Wchodze na profil! MAM EVENTA I TA &^%&^$& EMOTIKONKE '' eek '' , NIC NIE MA!, KLIKAM TEN NAPIS NA DOLE STRONY! I CO!? I NIC!!!!!! crying gonk JUZ DRUGI RAZ MI SIE TO ZDARZYŁO! scream domokun *idzie obrozona na swoj fotel* *siada z pelną dezaprobota* *zaklada rece i siedzi naburmuszona* eee a sprawdz czy nie doszedl ci 1k...bo jezeli nic nie ma to onzacza ze przybylo ci 1000golda sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen *wchodzi* *tupnela mocno noga w podloga, juz i tak z dziurami* Aaaaaaaghr exclaim scream evil JAK ZWYKLE! JAK ZWYKLE! Wchodze na profil! MAM EVENTA I TA &^%&^$& EMOTIKONKE '' eek '' , NIC NIE MA!, KLIKAM TEN NAPIS NA DOLE STRONY! I CO!? I NIC!!!!!! crying gonk JUZ DRUGI RAZ MI SIE TO ZDARZYŁO! scream domokun *idzie obrozona na swoj fotel* *siada z pelną dezaprobota* *zaklada rece i siedzi naburmuszona* Tez tak mialam crying to bym moj pierwszy event i nic nie dostalam crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Hejka , ja juz wlasnie wrocilem z polowow razz jeszcze troche .. ;] hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad port of gambino... Ale jestem poczatkujacy wiec mi ucieka wiekszosc stare aaa dlatego golasek no tak szybko sie wprawisz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:40 am
Eredin Hejka , ja juz wlasnie wrocilem z polowow razz jeszcze troche .. ;] witamy Adasiu wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:40 am
chyba z premedytacją kupie sobie jakies ciuchy stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:41 am
Asterad Czym kolwiek jest Event boleje wraz z tobą stare glupia ryba ! scream ebeny to taki preznick.. jak masz ta *&%*&% emotikonke eek to wtedy gdzies jest tam event, lata sobie, ty go musisz zlapac no i masz eventa, a zbraku eventta i calkowitego glitchu, bo ja uwazaju ze to glitch! scream to dajcie spokoj!!!! >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:41 am
Asterad chyba z premedytacją kupie sobie jakies ciuchy stressed hehe niemartw si tez za bardzo ubrany nie jestem mam 3.4 k ale zbieram na fryzurke razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|