|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:16 pm
opcy Vykk opcy Vykk ja sciagnalem 22 ep... biggrin mi na sciaganie anime szkoda łacza...... od kumpla biore...... za to mange musz sciagac! wlasnie czekam na tlumaczenie 252 rozdzialu naruto ja naruciaka zakonczylem ladny kawalek temu ale to daltego ze mi sie sciagac teraz nei chce razz a moze bede mial od kumpla kiedys razz ogolnie to mam jeszcze slayersow niz doogladanych do konca midori no hibi Zombie powder niedoczytany......... cholera a ja czasu nie mam...... to moze kiedys sie mienimy jak odbuduje swoja liste anime i mang a potem wezme i odzyskam jakos utracone 30GB animkow :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:24 pm
Vykk to moze kiedys sie mienimy jak odbuduje swoja liste anime i mang a potem wezme i odzyskam jakos utracone 30GB animkow :/ jasne...... jak masz dvd to tym bardziej nie ma problemu......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:25 pm
opcy Vykk to moze kiedys sie mienimy jak odbuduje swoja liste anime i mang a potem wezme i odzyskam jakos utracone 30GB animkow :/ jasne...... jak masz dvd to tym bardziej nie ma problemu...... mam tlyko cos mi ostatnio nawala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:30 pm
Vykk opcy Vykk to moze kiedys sie mienimy jak odbuduje swoja liste anime i mang a potem wezme i odzyskam jakos utracone 30GB animkow :/ jasne...... jak masz dvd to tym bardziej nie ma problemu...... mam tlyko cos mi ostatnio nawala ja mam 7 letniego hitachi..... ale jakos sie trzyma........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:34 pm
eee glupie paly...odrzucily mnie!! scream ..nie bede sie na sile pchal... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:37 pm
eee glupie paly...odrzucily mnie!! scream ..nie bede sie na sile pchal... xp ze co? jak to odrzucily? a kedy requesta wysylales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:40 pm
opcy eee glupie paly...odrzucily mnie!! scream ..nie bede sie na sile pchal... xp ze co? jak to odrzucily? a kedy requesta wysylales?jakos tydzien temu...teraz moge zostac tylko zaproszony przez kogos...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:44 pm
Vykk jakos tydzien temu...teraz moge zostac tylko zaproszony przez kogos... to dziwne...... sadzac po mordach to wszystkich brali..... chyba ze komus podpadles...... xp ja teraz jestem niby w 5 gildiach a czasu mam na jedna
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:46 pm
opcy Vykk jakos tydzien temu...teraz moge zostac tylko zaproszony przez kogos... to dziwne...... sadzac po mordach to wszystkich brali..... chyba ze komus podpadles...... xp ja teraz jestem niby w 5 gildiach a czasu mam na jedna kiedys kukusowi xp ale stare dzieje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:50 pm
no to ja nie wiem......... ja sie jakos dostalem....... najdziwniejsze bylo to ze kiedys dostalem zaproszenie do gildii bez wyraznego powodu..... na samym poczatku jak sie na gaie dostalem....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:51 pm
opcy no to ja nie wiem......... ja sie jakos dostalem....... najdziwniejsze bylo to ze kiedys dostalem zaproszenie do gildii bez wyraznego powodu..... na samym poczatku jak sie na gaie dostalem.... lolXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:56 pm
Vykk opcy no to ja nie wiem......... ja sie jakos dostalem....... najdziwniejsze bylo to ze kiedys dostalem zaproszenie do gildii bez wyraznego powodu..... na samym poczatku jak sie na gaie dostalem.... lolXD gildie zwie sie "The Children Of Anime" i mam tam 1 posta chyba......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:59 pm
cholera... juz druga... ide sie przekimac....... dobrej nocy zycze!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 5:01 pm
opcy Vykk opcy no to ja nie wiem......... ja sie jakos dostalem....... najdziwniejsze bylo to ze kiedys dostalem zaproszenie do gildii bez wyraznego powodu..... na samym poczatku jak sie na gaie dostalem.... lolXD gildie zwie sie "The Children Of Anime" i mam tam 1 posta chyba...... lol calkiem sporo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|