|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:37 pm
znaczy sie mnie....... witam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:38 pm
opcy znaczy sie mnie....... witam! co tam kwiatku syrenowicza ...a o omi zapomniales??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:43 pm
Vykk opcy znaczy sie mnie....... witam! co tam kwiatku syrenowicza ...a o omi zapomniales?? a ona tu jeszcze jest? ninja kwiatku czego?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:44 pm
opcy Vykk opcy znaczy sie mnie....... witam! co tam kwiatku syrenowicza ...a o omi zapomniales?? a ona tu jeszcze jest? ninja kwiatku czego?!?!?! na kashyyyku nigdy nie byles??myslisz ze kiedy wookie staje sie dorosly??armia akademii ciemnej strony zaatakowala kashyyyk kiedy lowbaca mial sobie wlasnie taki urwac razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:46 pm
mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:47 pm
opcy mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd xd ...wolisz byc pomiotem bantha???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:50 pm
Vykk opcy mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd xd ...wolisz byc pomiotem bantha??? no chodzi mi o to ze kwiatek moga na mnie ewentualnie samice mowic...... lepiej byc pomiotem banthy niz rebelincka świnią razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:51 pm
opcy Vykk opcy mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd xd ...wolisz byc pomiotem bantha??? no chodzi mi o to ze kwiatek moga na mnie ewentualnie samice mowic...... lepiej byc pomiotem banthy niz rebelincka świnią razz siedz cicho ty garmoreaninie niewychowany swinski ryju xd xp ..to juz chyba lekkie zboczenie na punkcie SW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:00 pm
Vykk opcy Vykk opcy mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd xd ...wolisz byc pomiotem bantha??? no chodzi mi o to ze kwiatek moga na mnie ewentualnie samice mowic...... lepiej byc pomiotem banthy niz rebelincka świnią razz siedz cicho ty garmoreaninie niewychowany swinski ryju xd xp ..to juz chyba lekkie zboczenie na punkcie SW zdecydowanie mysle ze osoba postronna uwazala by nas za zwyrodnialych geeków.... *własnie sciaga 165 rozdzial Bleacha z manga rain*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:02 pm
opcy Vykk opcy Vykk opcy mimo wszystko nie zycze sobie byc nazywany kwiatkiem xp przynajmniej przez ciebie xd xd ...wolisz byc pomiotem bantha??? no chodzi mi o to ze kwiatek moga na mnie ewentualnie samice mowic...... lepiej byc pomiotem banthy niz rebelincka świnią razz siedz cicho ty garmoreaninie niewychowany swinski ryju xd xp ..to juz chyba lekkie zboczenie na punkcie SW zdecydowanie mysle ze osoba postronna uwazala by nas za zwyrodnialych geeków.... *własnie sciaga 165 rozdzial Bleacha z manga rain* ja sciagnalem 22 ep... biggrin edit:zapodaj linka do partyzantow!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:06 pm
Vykk ja sciagnalem 22 ep... biggrin mi na sciaganie anime szkoda łacza...... od kumpla biore...... za to mange musz sciagac! wlasnie czekam na tlumaczenie 252 rozdzialu naruto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:10 pm
zapodaj linka na partyzantow jak mozesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:12 pm
opcy Vykk ja sciagnalem 22 ep... biggrin mi na sciaganie anime szkoda łacza...... od kumpla biore...... za to mange musz sciagac! wlasnie czekam na tlumaczenie 252 rozdzialu naruto ja naruciaka zakonczylem ladny kawalek temu ale to daltego ze mi sie sciagac teraz nei chce razz a moze bede mial od kumpla kiedys razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 4:14 pm
Vykk opcy Vykk ja sciagnalem 22 ep... biggrin mi na sciaganie anime szkoda łacza...... od kumpla biore...... za to mange musz sciagac! wlasnie czekam na tlumaczenie 252 rozdzialu naruto ja naruciaka zakonczylem ladny kawalek temu ale to daltego ze mi sie sciagac teraz nei chce razz a moze bede mial od kumpla kiedys razz ogolnie to mam jeszcze slayersow niz doogladanych do konca midori no hibi Zombie powder niedoczytany......... cholera a ja czasu nie mam......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|