|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:23 pm
M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed Troche sie gryzie z pozostalymi budynkami na wyspie. Wyglada jak... socjalistyczny bunkier stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:28 pm
Omega Sun M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed Troche sie gryzie z pozostalymi budynkami na wyspie. Wyglada jak... socjalistyczny bunkier stressed czyli swojsko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:28 pm
Omega Sun M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed Troche sie gryzie z pozostalymi budynkami na wyspie. Wyglada jak... socjalistyczny bunkier stressed zaczela sie nowa era... era Gambina.. prawdopdobnie bedzie z dachu swojej teiwrdzy bombadrowac siostrzyczki >.< biggrin bedzie fajne widowisko biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:34 pm
opcy Omega Sun M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed Troche sie gryzie z pozostalymi budynkami na wyspie. Wyglada jak... socjalistyczny bunkier stressed czyli swojsko!
PS. za ile moge sprzedac bunny hata? drogo czy tanio... ? konkretna cenę prosze a nie strony razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:36 pm
M-Teen zaczela sie nowa era... era Gambina.. prawdopdobnie bedzie z dachu swojej teiwrdzy bombadrowac siostrzyczki >.< biggrin bedzie fajne widowisko biggrin xd z innego miasteczka confused ? No nie wiem, ale nie mam nic przeciwko, bo specjalnie za nimi nie przepadam blaugh Nie wiem dlaczego kojarza mi sie z siostrami Hilton xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:38 pm
Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:39 pm
Omega Sun Nie wiem dlaczego kojarza mi sie z siostrami Hilton xp nie tobie jednej wink Wygladaja jak one... siec hotelarska.. yhmm sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:43 pm
Omega Sun Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised fajnie..... wreszcei moje donejszony sie do czegos przydadzą biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:44 pm
opcy Omega Sun Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised fajnie..... wreszcei moje donejszony sie do czegos przydadzą biggrin eee....a moze ktos to przetlumaczyc na polski.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:45 pm
opcy Omega Sun Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised fajnie..... wreszcei moje donejszony sie do czegos przydadzą biggrin co to znaczy? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:50 pm
M-Teen opcy Omega Sun Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised fajnie..... wreszcei moje donejszony sie do czegos przydadzą biggrin co to znaczy? sweatdrop ze pracuja nad druga wersja domkow i ma byc opcja ze gildie dostana swoje domki //edit: beda mogly posiadac...... zeby nikt nie pomyslal ze za darmo beda....... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:51 pm
Damroka opcy Omega Sun Lanzer (...) We've also sat down and talked about version 2 of Gaia Housing, which will have a lot of cool features, including the ability for guilds to own their own club house. surprised fajnie..... wreszcei moje donejszony sie do czegos przydadzą biggrin eee....a moze ktos to przetlumaczyc na polski.... sweatdrop nnno to znaczy mniej wiecej, ze teraz tak jak avatarki moga miec domy, tak samo gildie beda mogly sobie kupic budynek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:55 pm
ha! ale super smile Napewno bedzie extra..! Zrobimy ściepe biggrin biggrin biggrin hehehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 2:00 pm