|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:50 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:50 pm
PointZer0 Delein PointZer0 No i zn�w mi GG siadło... Z dupy gadu... przez 75% czasu działa , mnie to wystarczy Del xd Fakt...mi częściej sam komp nie działa niż gadu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:51 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:52 pm
no no biggrin wiedze PointZer0 robi wiosenne pożądki na gai biggrin jestem za xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:53 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:55 pm
PointZer0 Co do pożądk�w - ano miałem dosć tego co jest aktualnie :/ I słusznie...wiele osób miało, ale nikomu nie chciało się za to wziąść...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:57 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:04 pm
Delein PointZer0 Co do pożądk�w - ano miałem dosć tego co jest aktualnie :/ I słusznie...wiele osób miało, ale nikomu nie chciało się za to wziąść... Nie to, ze sie nie chcialo blaugh Po prostu jak pozwalamy sobie na zbyt samodzielne decyzje, to potem sa pretensje, ze sie rzadzimy i w ogole jestesmy wstretni i niesprawiedliwi stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:11 pm
PointZer0 Omega Sun Delein PointZer0 Co do pożądk�w - ano miałem dosć tego co jest aktualnie :/ I słusznie...wiele osób miało, ale nikomu nie chciało się za to wziąść... Nie to, ze sie nie chcialo blaugh Po prostu jak pozwalamy sobie na zbyt samodzielne decyzje, to potem sa pretensje, ze sie rzadzimy i w ogole jestesmy wstretni i niesprawiedliwi stressed Dokladnie - Modzi nie maja tak lekko , to nie tak że skasuja co chcą xd No , a teraz dobranoc wszystkim , słodkich sn�w życzę. No bo to wszystko przez tą tępą masę, co myśli że może sobie topic za topiciem zakładac... Dobranoc. Ja też już mykam. *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:16 pm
*wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:19 pm
M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed jescze bardziej niz zwykle?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:20 pm
opcy M-Teen *wchodzi nerwowo wymachujac rekoma* Czy wy widzieliscie jak ta cała mansion sie rozrosła? eek sieeeet stressed jescze bardziej niz zwykle?!?! tak! makabra
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|