|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:05 pm
Falcone jestes kochana whee *bierze herbate* arigato *wypija szybko herbate* dobra ja lece miło sie z wami gadało whee do zobaczenia pa pa tez was kocham xd pa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ha, czyli opcja d)...wiedziałam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:07 pm
Rynn the Vampire Ha, czyli opcja d)...wiedziałam razz gonk czemu nie mozesz po prostu jeden dzien podreczyc marasa a ja ci dam spokuj... chyba ze tak go lubisz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:07 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:08 pm
Sayokun Rynn the Vampire Ha, czyli opcja d)...wiedziałam razz gonk czemu nie mozesz po prostu jeden dzien podreczyc marasa a ja ci dam spokuj... chyba ze tak go lubisz 3nodding uch, nie, lubię Ciebie xd A marasa lubię bić _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:10 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ha, czyli opcja d)...wiedziałam razz gonk czemu nie mozesz po prostu jeden dzien podreczyc marasa a ja ci dam spokuj... chyba ze tak go lubisz 3nodding uch, nie, lubię Ciebie xd A marasa lubię bić _^_ no i to wszystko wyjasnia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:12 pm
Sayokun Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Ha, czyli opcja d)...wiedziałam razz gonk czemu nie mozesz po prostu jeden dzien podreczyc marasa a ja ci dam spokuj... chyba ze tak go lubisz 3nodding uch, nie, lubię Ciebie xd A marasa lubię bić _^_ no i to wszystko wyjasnia XD 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:12 pm
Hej wszystkim. Co tam slychac?? O czym gadacie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:13 pm
Ann_Miho Hej wszystkim. Co tam slychac?? O czym gadacie?? O tym że Rynn lubi bić marasa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:14 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:14 pm
PointZer0 Ann_Miho Hej wszystkim. Co tam slychac?? O czym gadacie?? O tym że Rynn lubi bić marasa xd Ej! Robisz ze mnie sadystkę >___paskud
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:15 pm
Rynn the Vampire PointZer0 Ann_Miho Hej wszystkim. Co tam slychac?? O czym gadacie?? O tym że Rynn lubi bić marasa xd Ej! Robisz ze mnie sadystkę >___paskud Nie muszę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:16 pm
PointZer0 Rynn the Vampire PointZer0 Ann_Miho Hej wszystkim. Co tam slychac?? O czym gadacie?? O tym że Rynn lubi bić marasa xd Ej! Robisz ze mnie sadystkę >___paskud Nie muszę xd gonk
ech... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|