|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:55 am
Delein ~~lena-undesaid~~ Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Sayo, ogladałam twoje fotki z tego miasta tam na S... Nieważne, ale fotki zarabiste biggrin biggrin A, właśnie, Say mam do ciebie parę pytań...koszty, itp. Mają może jakąś stronkę gdzie można się dowiedzieć szczegółów? hmm ^^" ja sie sam musze dowiedziec jak sie dowiem to ciebie o wszystkim poinformuje 3nodding (czytaj jak zlapie hado w realu ninja )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:56 am
**patrzy sie do gory i nadal sie boi czy cos .. albo ktos.. albo co kolwie nie spadnie mu na leb...**
Cześć wszystkim ktorych nie zdazylem sie jeszcze przywitać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:57 am
Rynn the Vampire Say, nie, nie przyzwyczailiście >___< odzwyczajcie się...jestem Rynn..ładnie proszę.. whee heart hmm a moze byc katarynna?? xd ok ok ale masz kolejny dzien slurzby przy wychowywaniu marasa 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:58 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Falcone ~~lena-undesaid~~ Moja kolej była wczoraj, poproś Aye mi nie zrobiłas niegdy bo widze cie pierwszy raz sweatdrop tak wogule to witam Falc jestem whee ......... zwooc uwage na to, ze po kt pisze, ze mnie ignorują. Do twojej wiadomości- witałam sie juz z tobą- -' Raaaany , spokojnie *czochra jej włoski* jesteś nadwrażliwa xd No sory, ale jak mnie ignoruja w szkole, w domu i na gaji to mam prawo miec tego dosc.... I.. I nie czochraj moich cennych wloskoof!!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:58 am
Sayokun hmm ^^" ja sie sam musze dowiedziec jak sie dowiem to ciebie o wszystkim poinformuje 3nodding (czytaj jak zlapie hado w realu ninja ) Byłabym ci wdzięczna :] się kurde doczekac nie mogę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:59 am
bleh xp *kładzie sie na kanapie i przytula podusie (dno.... gonk )* mam pytanko.... czy na necie można ściągnąć marsa (mange) po polsku lub po angielsku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:00 pm
Ntsumi_Aya bleh xp *kładzie sie na kanapie i przytula podusie (dno.... gonk ) mam pytanko.... czy na necie można ściągnąć marsa (mange) po polsku lub po angielsku? Nie widziałem , ale na Animesuki sa linki do anime...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bleh xp *kładzie sie na kanapie i przytula podusie (dno.... gonk ) mam pytanko.... czy na necie można ściągnąć marsa (mange) po polsku lub po angielsku? Pewno, ze można...trza tylko wiedzieś jak i skąd...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:01 pm
Sayokun Rynn the Vampire Say, nie, nie przyzwyczailiście >___< odzwyczajcie się...jestem Rynn..ładnie proszę.. whee heart hmm a moze byc katarynna?? xd ok ok ale masz kolejny dzien slurzby przy wychowywaniu marasa 3nodding Uch...Say...a może inaczej. Za każdym razem, kiedy zawołasz na mnie "Kaśka" to albo a) rozoram Ci twarz pazurami b) zobaczysz jakie mam twarzowe glany c) Odgryzę Ci kawałek ręki d) powiem panu Karolowi że marzysz żeby przymierzyć jego chodaki Jasne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya bleh xp *kładzie sie na kanapie i przytula podusie (dno.... gonk ) mam pytanko.... czy na necie można ściągnąć marsa (mange) po polsku lub po angielsku? nie wiem, ale mam inne pytanko. Jakie były dzisiaj wyniki w koszu i siatce?? Bo gralismy miedzy sobą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:04 pm
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya bleh xp *kładzie sie na kanapie i przytula podusie (dno.... gonk ) mam pytanko.... czy na necie można ściągnąć marsa (mange) po polsku lub po angielsku? nie wiem, ale mam inne pytanko. Jakie były dzisiaj wyniki w koszu i siatce?? Bo gralismy miedzy sobą... w koszu - moja klasa najeła 1-sze miejsce, a s siacie tak samo biggrin Zer0 - podałbyś mi linka ? whee Deilin - to też wiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 12:05 pm
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Say, nie, nie przyzwyczailiście >___< odzwyczajcie się...jestem Rynn..ładnie proszę.. whee heart hmm a moze byc katarynna?? xd ok ok ale masz kolejny dzien slurzby przy wychowywaniu marasa 3nodding Uch...Say...a może inaczej. Za każdym razem, kiedy zawołasz na mnie "Kaśka" to albo a) rozoram Ci twarz pazurami b) zobaczysz jakie mam twarzowe glany c) Odgryzę Ci kawałek ręki d) powiem panu Karolowi że marzysz żeby przymierzyć jego chodaki Jasne? a) to tylko poprawi moja urode XD b) przynajmniej dostane spore odszkowowanie c) widziec bede widzial bez twojej pomocy.... poza tym jak taki przykurcz ma dosiegnac do mogej glowy d)NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|