|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:49 am
wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:50 am
Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Wypraszam sobie, nie żadnek kaśki tylko Rynnci...
Zero, albo złazisz albo mnie tam wciągasz.... _^_
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus wróciłem... ale na chwilę, bo zaraz idę się upić Błagam...weź mnie ze sobą... Falc- A właśnie że umiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:51 am
Falc- w jakim programie zrobiłeś ten obrazek pod twoim avkiem ? O_o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Moja kolej była wczoraj, poproś Aye mi nie zrobiłas niegdy bo widze cie pierwszy raz sweatdrop tak wogule to witam Falc jestem whee .........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Wypraszam sobie, nie żadnek kaśki tylko Rynnci...
Zero, albo złazisz albo mnie tam wciągasz.... _^_No to właź *rewersja wektora grawitacji u Rynn*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Sayo, ogladałam twoje fotki z tego miasta tam na S... Nieważne, ale fotki zarabiste biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:52 am
Rynn the Vampire Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Wypraszam sobie, nie żadnek kaśki tylko Rynnci...
Zero, albo złazisz albo mnie tam wciągasz.... _^_heh w sierakowie cie do kaski przyzwyczailismy to od teraz tez bedzie kaska razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:53 am
~~lena-undesaid~~ Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Sayo, ogladałam twoje fotki z tego miasta tam na S... Nieważne, ale fotki zarabiste biggrin biggrin A, właśnie, Say mam do ciebie parę pytań...koszty, itp. Mają może jakąś stronkę gdzie można się dowiedzieć szczegółów?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Rynn the Vampire Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Wypraszam sobie, nie żadnek kaśki tylko Rynnci...
Zero, albo złazisz albo mnie tam wciągasz.... _^_No to właź *rewersja wektora grawitacji u Rynn*
Mrau ^ ^ heart
Say, nie, nie przyzwyczailiście >___< odzwyczajcie się...jestem Rynn..ładnie proszę.. whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Sayokun wrocilem po zrobieniu bannerka dla kaski XD Sayo, ogladałam twoje fotki z tego miasta tam na S... Nieważne, ale fotki zarabiste biggrin biggrin raczej rynn, hado i moje XD i marasa jako ofiary ale jego nie ma na gai razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:55 am
~~lena-undesaid~~ Falcone ~~lena-undesaid~~ Moja kolej była wczoraj, poproś Aye mi nie zrobiłas niegdy bo widze cie pierwszy raz sweatdrop tak wogule to witam Falc jestem whee ......... zwooc uwage na to, ze po kt pisze, ze mnie ignorują. Do twojej wiadomości- witałam sie juz z tobą- -' Raaaany , spokojnie *czochra jej włoski* jesteś nadwrażliwa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|