|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:39 am
Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Co ty robisz ? sweatdrop *Idzie po suficie do tronu i siada na nim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya Falcone heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) prawie jak każdy ninja no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd Brawo dla tego panaaa!!! nazwisko proszę, nagrody wyślemy pocztą... whee Damroka, ale ostry dyżur leci...jeszcze z trzy dni temu widziałam O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ostatnio tez mnie to wciagneło (NIESTETY)......... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:40 am
~~lena-undesaid~~ Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1 ja cie widze, ale moze przestan juz spiewac.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avsko Rynn... *patrzy do góry* Co jest takiego fascynującego w sufitowym fotelu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya Falcone heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) prawie jak każdy ninja no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd xd xd xd xd hehehehe xd ja jeszcze takiej "przygody" nie miałam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Falcone Ntsumi_Aya Falcone heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) prawie jak każdy ninja no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd Brawo dla tego panaaa!!! nazwisko proszę, nagrody wyślemy pocztą... whee Damroka, ale ostry dyżur leci...jeszcze z trzy dni temu widziałam O.o no wlasnie 3 dni temu crying ale dzisiaj nie bylo crying i podobno juz ma nie leciec bo dopiero tlumacza nowe odcinki......co ja teraz bede robila? moj czas od 15 do 16 zawsze przeznaczam na serial xp xp katastrofa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:42 am
Damroka ~~lena-undesaid~~ Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1 ja cie widze, ale moze przestan juz spiewac.... sweatdrop *przestaje spiewac, dalej gra* Trza jakoś w tym bezlitosnym swiecie zaistniec razz *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:43 am
Kurde , ja nie rozumieeeem , dałem to jestem Baka i głupek , a jak nie chciałem wziać to byłem Ble gonk *wali głową w mur*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka no wlasnie 3 dni temu crying ale dzisiaj nie bylo crying i podobno juz ma nie leciec bo dopiero tlumacza nowe odcinki......co ja teraz bede robila? moj czas od 15 do 16 zawsze przeznaczam na serial xp xp katastrofa *prrrych* O tej porze to ja jeszcze w szkole siedzę ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Damroka ~~lena-undesaid~~ Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1 ja cie widze, ale moze przestan juz spiewac.... sweatdrop *przestaje spiewac, dalej gra* Trza jakoś w tym bezlitosnym swiecie zaistniec razz * heh, Tak biggrin *rzuca pieniaszka pod nogi Leny* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Co ty robisz ? sweatdrop *Idzie po suficie do tronu i siada na nim* Hmm..usiłowałam się na toto wdrapać...ale nie wyszło..to sobie chociaż popatrzę..Tylko że teraz to ja widzę Ciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|