Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9032 9033 9034 9035 9036 9037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:39 am

Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1

Rynn the Vampire

Co ty robisz ? sweatdrop

*Idzie po suficie do tronu i siada na nim*

PointZer0

Delein

Falcone
Ntsumi_Aya
Falcone
heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien )

prawie jak każdy ninja

no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd

Brawo dla tego panaaa!!!
nazwisko proszę, nagrody wyślemy pocztą... whee

Damroka, ale ostry dyżur leci...jeszcze z trzy dni temu widziałam O.o

Damroka
Ostry Dyzur xd xd

ostatnio tez mnie to wciagneło (NIESTETY)......... sweatdrop

Falcone

Prinee

PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:40 am

~~lena-undesaid~~
Grr.. Co mam zrobić, zeby ktos wreszcie zaczal ze mna gadac?!?! sweatdrop *podglasnia, gra na basie, i śpiewa swoje:*Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!! CZY KTOS MNIE WIDZI?!?!?1

ja cie widze, ale moze przestan juz spiewac.... sweatdrop
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:41 am

[ Message temporarily off-line ]

PointZer0

Delein

Rynn the Vampire

Avsko Rynn...
*patrzy do góry*
Co jest takiego fascynującego w sufitowym fotelu?

Falcone
Ntsumi_Aya
Falcone

prawie jak każdy ninja

no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd
xd xd xd xd
hehehehe xd ja jeszcze takiej "przygody" nie miałam xd

Ntsumi_Aya

Prinee

Delein
Falcone
Ntsumi_Aya
Falcone

prawie jak każdy ninja

Brawo dla tego panaaa!!!
nazwisko proszę, nagrody wyślemy pocztą... whee

Damroka, ale ostry dyżur leci...jeszcze z trzy dni temu widziałam O.o

no wlasnie 3 dni temu crying ale dzisiaj nie bylo crying i podobno juz ma nie leciec bo dopiero tlumacza nowe odcinki......co ja teraz bede robila? moj czas od 15 do 16 zawsze przeznaczam na serial xp xp katastrofa
PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:42 am

Damroka
~~lena-undesaid~~

*przestaje spiewac, dalej gra* Trza jakoś w tym bezlitosnym swiecie zaistniec razz *

~~lena-undesaid~~

PointZer0

PostPosted: Fri Mar 18, 2005 11:43 am

Kurde , ja nie rozumieeeem , dałem to jestem Baka i głupek , a jak nie chciałem wziać to byłem Ble gonk
*wali głową w mur*

Damroka

no wlasnie 3 dni temu crying ale dzisiaj nie bylo crying i podobno juz ma nie leciec bo dopiero tlumacza nowe odcinki......co ja teraz bede robila? moj czas od 15 do 16 zawsze przeznaczam na serial xp xp katastrofa

*prrrych*
O tej porze to ja jeszcze w szkole siedzę ==

Delein

Falcone

[ Message temporarily off-line ]

~~lena-undesaid~~
Damroka
~~lena-undesaid~~

*przestaje spiewac, dalej gra* Trza jakoś w tym bezlitosnym swiecie zaistniec razz *
heh, Tak biggrin *rzuca pieniaszka pod nogi Leny* xd xd

Prinee

Rynn the Vampire
Crew

PointZer0
Rynn the Vampire

Co ty robisz ? sweatdrop

*Idzie po suficie do tronu i siada na nim*

Hmm..usiłowałam się na toto wdrapać...ale nie wyszło..to sobie chociaż popatrzę..Tylko że teraz to ja widzę Ciebie...
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 9032 9033 9034 9035 9036 9037 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games