|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:31 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:32 am
Falcone heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) prawie jak każdy ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:33 am
No , nie mogę rozkazać żebyś tego nie robila ale nie chcę mówić żebyś tak zrobiła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:34 am
Sorx, ale rozpiera mnie teraz energia *bierze basa i zaczyna grać i sie drzeć:* Tak dokładnie cie znam, pewnie sam nie wiesz jak, znam na tyle a wciąż chce odkrywać twój smak...!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya 0_o ja mam tylko 5 podstawowych kanał... dno sweatdrop e tam nie mozna zyc samą telewizja sweatdrop no ale jak nie ma co robic to sie przydaje xd ja ostatnio wogole malo Tv ogladam szczegolnie jak usuneli z anteny moj serial ;( Wole czytac ksiazki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:35 am
PointZer0 No , nie mogę rozkazać żebyś tego nie robila ale nie chcę mówić żebyś tak zrobiła Bierzesz to wszystko nazbyt poważnie chyba whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:36 am
Damroka Falcone Ntsumi_Aya 0_o ja mam tylko 5 podstawowych kanał... dno sweatdrop e tam nie mozna zyc samą telewizja sweatdrop no ale jak nie ma co robic to sie przydaje xd ja ostatnio wogole malo Tv oladam szczegolnie jak usuneli z anteny moj serial ;( Wole czytac ksiazki ^^ Jaki serial? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:36 am
chyba dostane od tego tlumu klaustrofobi , ciasnawo tu sie robi powolutku ... ja spadam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:37 am
Ntsumi_Aya Falcone heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) prawie jak każdy ninja no tylko ze ja dzisiaj sie bawiłem w jack a** po winku i se palec do kosci rozicełem ......... kolezanki pouciekały .......... koledzy nie mogli na to patrzec a ja nie mogłem sie przestac smiac ........... no i sie skonczyło ze sam musiałem do szpitala na szycue jechac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Damroka Falcone Ntsumi_Aya 0_o ja mam tylko 5 podstawowych kanał... dno sweatdrop e tam nie mozna zyc samą telewizja sweatdrop no ale jak nie ma co robic to sie przydaje xd ja ostatnio wogole malo Tv oladam szczegolnie jak usuneli z anteny moj serial ;( Wole czytac ksiazki ^^ Jaki serial? 3nodding Ostry Dyzur xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Ntsumi_Aya 0_o ja mam tylko 5 podstawowych kanał... dno sweatdrop e tam nie mozna zyc samą telewizja sweatdrop no ale jak nie ma co robic to sie przydaje xd taaa xd ostatnio mnie nawet zdziwiło, że na jedynce leciał film o wilkach heart kocham wilki heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|