|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:23 am
Damroka Falcone YumiTao spadam na MTV biggrin jest weekend bamem no ja własnie patrze ............... naszczescie ma TV nad komputerem blaugh a ja nie mam MTV crying crying ah............ mowi sie trudno i zyje dalej ............ no chyba ze nie masz kanału "hyper" wtedy na twoim miejscu bym płakał sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ Czy ktos mi sie pomoże wydostać z tego przekletego komina?! *teleportuje ja na sofę pole elektrostatycznym czyszcząc z kurzu* Dobrze ? Uff... Dzięki... Wybrałam najszybszy sposoob razz Siemka Aya, Damroka, Sea, Rynn, Eredin... o_O Falcone, my sie chyba jeszcze nie znamy.. Lena jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone o własnie mam takie pytanko ogladał ktos film "Constatine" ?? bo bym se pojechaj na cos fajnego do kina ale nie wiem czy sie opłaca na to jechac question ja ogladalam !!! xd Mi sie podobal poszlabym na to nawet jeszcze raz 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:24 am
Falcone Damroka Falcone YumiTao spadam na MTV biggrin jest weekend bamem no ja własnie patrze ............... naszczescie ma TV nad komputerem blaugh a ja nie mam MTV crying crying ah............ mowi sie trudno i zyje dalej ............ no chyba ze nie masz kanału "hyper" wtedy na twoim miejscu bym płakał sweatdrop no tego tez nie mam, dlatego placze -> crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:26 am
Witam xd *bez cmoka blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:26 am
PointZer0 Witam xd *bez cmoka blaugh * Wziąłeś sobie to do serca, co? *cmok* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:28 am
*slyszy gwar... rozglada sie , dobiegaja go strzepy rozmow , zdezorientowany kladzie sie na kanapie i przytula do podusi* byla tu moze Ita ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:29 am
PointZer0 Witam xd *bez cmoka blaugh * hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Witam xd *bez cmoka blaugh * Wziąłeś sobie to do serca, co? *cmok* xd Ty z kolei nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Damroka no tego tez nie mam, dlatego placze -> crying no to serdecznie wspołczuje .......... heja Aya (wiem ze jestem szybki ale mam dzisaj zakrecony dzien ) hej Delien i wszytkim innym ktorych pominołem przez przypadek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|