|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:17 am
Witam przybylych , żegnam odchodzących xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:18 am
YumiTao spadam na MTV biggrin jest weekend bamem no ja własnie patrze ............... naszczescie ma TV nad komputerem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad Rynn the Vampire Skasowane albo zhackowane... Aster - no już, już... -_-; **idzie szparac po sklepach ... i nakarmic psa ><' ** Pieeeeesiu! Pogłaskaj od Rynnci :3 cjutro jadę do Katowic na wystawę... huh, chociaż generalnie wolę koty..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone YumiTao spadam na MTV biggrin jest weekend bamem no ja własnie patrze ............... naszczescie ma TV nad komputerem blaugh a ja nie mam MTV crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:19 am
PointZer0 Witam przybylych , żegnam odchodzących xd oo hurtowo razz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin PointZer0 Witam przybylych , żegnam odchodzących xd oo hurtowo razz xd Gubie sie w dzisiejszych czasach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:20 am
Czy ktos mi sie pomoże wydostać z tego przekletego komina?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:20 am
Rynn the Vampire Asterad Rynn the Vampire Skasowane albo zhackowane... Aster - no już, już... -_-; **idzie szparac po sklepach ... i nakarmic psa ><' ** Pieeeeesiu! Pogłaskaj od Rynnci :3 cjutro jadę do Katowic na wystawę... huh, chociaż generalnie wolę koty.. Jaka wystawe ? smile Ja ostatnio bylam na wystawie fotografii NG 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
o własnie mam takie pytanko ogladał ktos film "Constatine" ?? bo bym se pojechaj na cos fajnego do kina ale nie wiem czy sie opłaca na to jechac question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Czy ktos mi sie pomoże wydostać z tego przekletego komina?! *podchodzi do komina* to tyyyyyyyyy??????/ *rzuca linke* chhwyc!~ ] smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Czy ktos mi sie pomoże wydostać z tego przekletego komina?! *teleportuje ja na sofę polem elektrostatycznym czyszcząc z kurzu* Dobrze ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|