|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:11 am
YumiTao Damroka YumiTao Damroka Yumi masz na kompie mp3 Coma- czas globalnej niepogody i nie wierze skurwysynom? No mam razz jak bede w domu to ci prześle xd xp to ty jeszcze u Mira siedziz ?o.O noom blaugh i jeszcze troche posiedze xp wow xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jasne o ile spelnisz warunki mojego szantazu XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad Tak Falcone my się pewnie jeszcze nei znamy... milo poznać smile mi tez bardzo miło................. tak pozatym witam wszytkich ktorych nie znam i na oczy wczesniej nie widziałem Falc jestem sweatdrop ..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:13 am
Falcone Asterad Tak Falcone my się pewnie jeszcze nei znamy... milo poznać smile mi tez bardzo miło................. tak pozatym witam wszytkich ktorych nie znam i na oczy wczesniej nie widziałem Falc jestem sweatdrop .............. Cześć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:14 am
sea-coast PointZer0 sea-coast PointZer0 sea-coast dlaczego są np posy bez postaci?? Eeee.. co ? sweatdrop no KWIAT są jej posy ale postaci nie ma sad Niech unequippuje wszystko , zmieni pozę i zasaveuje ponownie. powinno pom To zwykly bug interfejsu graficznego albo jakis skrypt szwankuje... ale ona sie nawet zalogowac nei moze stare Hmm.. to możliwe że konto zostało skasowane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:14 am
*słychać szuranie, zgrzytanie...* Ech... Au! Aaa!! Ech.. Siemka wszystkim... Ratunku!!! Niech mi ktoś pomoże wyjśc z tego komina!! Zaklinowałam sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:15 am
Skasowane albo zhackowane...
Aster - no już, już... -_-;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:15 am
spadam na MTV biggrin jest weekend bamem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:16 am
|
|
|
|
|
|
|
ah............. taka samo jak w zyciu nie umiem sie zapoznawac z ludzmi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Skasowane albo zhackowane... Aster - no już, już... -_-; **idzie szparac po sklepach ... i nakarmic psa ><' **
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:17 am
YumiTao spadam na MTV biggrin jest weekend bamem ppaapa a jutro sa 2 filmy z brucem willisem razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|