|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:58 am
Asterad **przyglada sie sytuacji ...** ... **czuje ze na czole ma wypisane: zazdrosny samotnik** ><" ... ** przestaeje patrzec** Nie przejmuj sie... tesh tak do niedawna miałem... Wiem to najbzdurniejsza pociecha jką można wymyśleć ale w sumie tesh jedyna.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao @Damroka: taaa jasne blaugh połowy barq z cukierkami nie ma przez ciebie xp xd heh......no...mozliwe sweatdrop Asterad co sie martwisz? biggrin i ciebie ktos przytuli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*włazi przez ściane i stoi na niej przeciagajac się*
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 10:59 am
Aster, nie martw się, mogło być gorzej, nee~~?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Duzo znajomych ? ^^'
Christoff: Dzięki ^^'...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sea-coast Asterad Ti i samotnik widze ze masz duzo znajomych wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 *włazi przez ściane i stoi na niej przeciagajac się* Witam wszystkich xd hej Point xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:00 am
Rynn na kogo chcailas pradu uzyc ? razz
Nie no, szczerze mowiac to mi z tym dobrze ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:01 am
Rynn the Vampire
Aster, nie martw się, mogło być gorzej, nee~~? xd xd Przypomniało mi to jak kumpel się sam popizgał paralizatorem , albo jak ześmy jednego gostka tak strzelili nim w szatni w gimnazjum delikatnie - wyskoczył jak filip z konopii xd Potem ten sam gostek co się sam popizgał strzelił w nas z gazowca i samemu się gazem popieścił po oczach przypadkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Asterad Rynn na kogo chcailas pradu uzyc ? razz Nie no, szczerze mowiac to mi z tym dobrze ^^" A, dostałam od Zero...na..e..wszelki wypadek... ^ ^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*zieeew* o moj boze jak mnie tu dawno nie było ................ witam powrociłem po kilkunastodniowej nie obecnosci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:02 am
Falcone *zieeew* o moj boze jak mnie tu dawno nie było ................ witam powrociłem po kilkunastodniowej nie obecnosci sweatdrop Hej Falcone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 11:03 am
Yumi masz na kompie mp3 Coma- czas globalnej niepogody i nie wierze skurwysynom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cze Falcone
/ Swoją drogą tez mi sie wydaje ze dawalem ci paralizator.. po tym bladynie z "bejzbolem" XD /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone *zieeew* o moj boze jak mnie tu dawno nie było ................ witam powrociłem po kilkunastodniowej nie obecnosci sweatdrop Cześć 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|